· 

Blog #17. Een jasje voor ieder type bruid, je meent het?!

Door de inmiddels 5 jaren heen ben ik heel wat verschillende type bruiden tegengekomen. Allemaal zochten ze iets anders dan een tuttige bolero of shawl, wilden zich onderscheiden en zochten iets origineels met een persoonlijke touch.

 

De ene bruid met Rockabilly stijl deed niet onder voor de andere bruid met lieflijke vogeltjes, bloemen en vlinders. Ik heb gespat met verf, bloemen met tig blaadjes geschilderd, de romantiek en edgy stijl vierden hoogtij en nog steeds weten alle type bruiden mij te vinden. Mijn eigen stijl? Die kan ik goed in het midden laten, ik pas mij aan.

 

Ik licht een aantal stijlen toe.

 

Romantische bruid

Zelfs op een romantische trouwjurk met sleep staat een bruidsjasje prima. Het is mooi als de lengte kort is en in de taille valt dan komt de wijde rok goed tot uiting.

 

 

Strandbruiloft

 

Ideaal voor een strandbruiloft, maar net zo goed voor een bos/natuur bruiloft. In dit soort gebieden kan het net wat frisser zijn. En hier past dit stoere item perfect bij de natuur!

Boho/Festival bruiloft

Een spijkerjasje is uitermate geschikt voor déze stijl! Kies een vlotte tekst en laat wat persoonlijke elementen terugkomen in de beschildering.

Rockstar bruiloft

 

Stijl het geheel af met hoed en boots voor de bruid die helemaal zichzelf wilt zijn. Hier is een leren jasje zo op zijn plek! Stoere tekst, krachtig gevormde bloemen en je maakt veel indruk.

Chique bruid

 

Wil je meer in de ton-sur-ton kleuren blijven, dan is een crème jasje met gouden of bronskleurige beschildering meer iets voor jou. Of kies mauve roze of nude, deze kleuren zijn zacht, minder hard en opvallend en zo chique!


INSPIRATIE

Ben je een extravagante bruid met specifieke wensen anders dan wat je gewend bent van mij, vraag dan toch of ik even met je meedenk, want ik hou van uitdagingen en eens wat anders dan anders. 

 

Ben je een bruid met een trouwdag in een bepaald thema, ook dan ga ik graag mee op je wens (tot op zekere hoogte).

 

Vul gerust het formulier in en ik leg contact met je.

 

 

Een kort commentaar hoor ik graag hieronder. Wil je dat ik een specifiek thema behandel in de volgende blog, laat het mij weten. Ik sta open voor vernieuwing én verbetering. Dank voor je aandacht!

Reactie schrijven

Commentaren: 0