· 

Blog #35. Avontuurlijke bruiden willen geen getut

DEZE BLOG IS IN DE MAAK....kom later nog eens terug, of lees ondertussen mijn andere blogs.

Diverse stoere, avontuurlijke bruiden mocht ik van een cool jasje voorzien.

 

Iedereen heeft natuurlijk wel iets avontuurlijks in zich, maar deze bruiden wilden niet alleen bloemen, maar meer, wát dat wisten ze vaak nog niet aan het begin van de zoomcall.

 

Ik neem je mee naar het ontstaan van een aantal ontwerpen en de uitvoering daarvan.

 

Dit berglandschap was mijn eerste avontuurlijke jasje. Ik wilde een andere mogelijkheid belichten dan moet je dit eerst laten zien! Ik beschilderde een leren jasje met woeste bergtoppen, elandgewei en natuurlijk toch wat bloemen. 

 

Annemijn kocht dit jasje, ik personaliseerde het verder met iets onder de kraag en het kreeg meteen vervolg. Haar trouwfoto's zie je hieronder, zijn ze niet geweldig? 

Fotograaf: Jacco Hoeve fotografie

 

Snel na het lanceren van het landschapsschilderen onder het thema Love story kwam bruid Rozemieke. In een Zoom gesprek vertelde zij mij over hun gedeelde hobby en vakantiebelevenissen in de bergen. Ze hielden van het berglandschap, een bergriviertje en of ik hen dan kon schilderen staande op een bruggetje?

 

Ze was ontroerd bij het zien van het eindresultaat, want het leek wel of ze er ooit geweest was, dus treffender kon het niet zijn. Daar word ik gelukkig van!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden