· 

Blog #38. Bloemrijke Romantiek: Spijkerjasjes voor de Bruid

bruid draagt creme spijkerjasje met bedrukking

 

 

In de wereld van bruidsmode groeit de nieuwste trend gestaag: spijkerjasjes bedrukt met een compositie van prachtige bloemen en betekenisvolle teksten.

 

Ontdek de mogelijkheden van dit unieke accessoire, waarbij elke bruid haar eigen stijl kan volgen en kan stralen vol zelfverzekerdheid.

 

Bruid Ezry draagt hier haar zelfgestuurde crème katoenen jasje bedrukt met zacht gekleurde bloemen, als dit niet romantisch is!

Samen stelden wij dit design samen.


Bloemenbibliotheek

Met een overvloed aan bloemen om uit te kiezen, kunnen bruiden hun spijkerjasjes aanpassen met bloemen die een speciale betekenis hebben. Van delicate rozen tot levendige zonnebloemen, de bloemenbibliotheek biedt eindeloze opties voor een persoonlijk ontwerp.

 

En zit de bloem ertussen, maar niet in de goede kleur, dan maken wij hem op kleur.

 

Heb je liever een andere bloem, dan tekenen we hem, zo eenvoudig is dat!

 

Het persoonlijk ontwerp

Je hebt de vrijheid om niet alleen bloemen, maar ook bijvoorbeeld een geometrisch figuur of skull te kiezen, zolang het aanwezig is in de bibliotheek of er tijd is om het te tekenen. Zo krijg je een spijkerjasje dat erg persoonlijk is, zeg maar met een Love story!

Hoe persoonlijker een spijkerjasje kan zijn, hoe meer bijzonder ik het vind, maar zeker de bruid!

 

Zo kwam Senne met de vraag of ik wat symbolische figuurtjes kon toevoegen die deden denken aan haar overleden dierbaren. 

Bruid B. wilde helemaal haar eigen stijl door laten voeren en kwam met een aantal verzoekjes. De bull skull moest vooral vrouwelijk zijn met lange wimpers. De vlag op de mouw met tekst was ook zo'n verzoek. En meestal is het mogelijk, al zijn alle toevoegingen buiten het ruggedeelte een kwestie van schilderen in plaats van bedrukken, de printer komt hier niet.


Bepaalde bloemen kunnen je laten terugdenken aan een fijne vakantie of overleden dierbare die je wilt eren of heb je vaak in de vaas staan omdat jet jouw lievelings bloemen zijn.

 

Betrek eventueel jullie kinderen in het ontwerp, dit kan door hun eerste letters op een blaadje te laten zetten, hartjes of sterretjes bij het geheel te plaatsen.


Inspirerende voorbeelden

Laat je inspireren door real-life voorbeelden van bruiden die deze trend omarmen. Ontdek hoe ze hun spijkerjasjes transformeerden in persoonlijke kunstwerkjes waarin ze stoer straalden.


Waar te vinden?

Op deze pagina kan je een keuze maken uit kant & klare ontwerpen waar jij jouw tekst in kunt veranderen.

Wil je een aanpassing of een ander ontwerp, dan leg je contact.

 

 

 

Nu je hier nog steeds bent geef ik je 10% korting op een bedrukt spijkerjasje uit de Blue Print collectie, alleen als je de bestelling doet via de website. Gebruik de code FRIENDSofAIM.

Na bestellen en betalen neem ik altijd contact met je op en stuur ik je een preview van jouw tekst in combinatie met de gekozen print.

 

Maak nu gebruik van deze 10% korting! Klik op de afbeelding.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden