· 

Blog #40. Spatten? Een spijkerjasje met pit voor de bruid met lef.

Spatten en bloemen: een artistiek meesterwerk op denim

stoer spijkerjasje voor de sportieve stoere bruid met lef. spatten op jasje
Foto: Kim Kapteijn Fotografie

Als je op zoek bent naar een uniek en artistiek statement, overweeg dan een bedrukt spijkerjasje met spatten en bloemen. Deze ontwerpen geven je een edgy uitstraling terwijl ze toch vrouwelijk en romantisch blijven. Kies voor kleurrijke bloemen die passen bij het kleurenpalet van je bruiloft, en laat speelse verfspatten toevoegen voor een extra artistieke touch.

2021 - Het begon met het spijkerjasje van Merel, dit jasje is beschilderd en het spatten was spannend om te doen, vooral ook ongecontroleerd. Ze koos voor de tekst: "Shit just got real" (het zijn niet mijn woorden;-).


Quotes en nieuwe achternaam: personaliseer je spijkerjasje

stoer tintje aan bruiloft met bruid in spijkerjasje bedrukt naar wens.
Foto: Bart Boodts

 

2022 - De eerste bruid in een bedrukt spijkerjasje à la spatten met dezelfde tekst als hierboven en roosjes was de Belgische Vanessa. Zij koos voor hun namen en trouwdatum langs de randjes van de ruit. Het voordeel van een bedrukt jasje is dat in het ontwerp de 'spatten' gecontroleerd kunnen worden toegevoegd en alle aanpassingen voordeliger te realiseren zijn.

 

Je kunt je bedrukte spijkerjasje ook extra speciaal maken door het te personaliseren met een betekenisvolle quote of je nieuwe achternaam. Denk aan romantische citaten die passen bij de liefde tussen jou en je partner, of pronk met trots met je nieuwe titel als "Mrs." gevolgd door je achternaam. Dit persoonlijke tintje maakt je trouwoutfit niet alleen modieus, maar ook emotioneel beladen.

Combinatie van stijlen: een mix van stoer en elegant

2022 - De Zweedse Tessa wilde graag haar eigen tekst toe laten voegen en so we did.

"Difficult roads leeds to beautiful destinations"

 

De witte roosjes passen goed in het geheel, echt bruidswaardig!

Geef je bruidslook een moderne draai door een bedrukt spijkerjasje te combineren met een elegante bruidsjurk soms zelfs met sluier. Deze mix van stijlen creëert een boeiend contrast dat de aandacht trekt en jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Kies voor een spijkerjasje met subtielere prints als je een meer ingetogen uitstraling wilt behouden, of ga all-in met gedurfde ontwerpen voor een statement-look.


Eerder gemaakte ontwerpen met spatten


Het proces richting jouw droomjasje

 

Als je een keuze kunt maken uit de ontwerpen die al gemaakt zijn, de blue prints dan is dat het voordeligst. €197 (2024). Hierbij is de tekst aan te passen en kunnen trouwdatum en namen langs de ruit gezet worden, dit valt binnen de prijs.

 

Je ontvangt altijd een preview voordat het jasje geprint gaat worden en je kunt nog een aanpassing laten maken.

 

Je kunt bij ons een jasje kopen (vind ze hier) of zelf een jasje brengen of sturen (vind hier kooptips).

Aanvulling persoonlijke details op kraag of mouwen

Wil je andere plekken op het jasje verrijken met persoonlijke details, dan lenen de kraag, manchetten, mouwen en voorzijde zich goed daarvoor. De prijs is vanaf €60 en deze toevoegingen worden met de hand geschilderd.


Conclusie

Met bedrukte spijkerjasjes voeg je een gedurfde en persoonlijke touch toe aan je bruidslook. Of je nu kiest voor spatten en bloemen, een betekenisvolle quote of een combinatie van stijlen, deze moderne benadering van trouwkleding is perfect voor bruiden met lef en pit. Durf anders te zijn op je grote dag en laat je persoonlijkheid stralen met een bedrukt spijkerjasje dat jouw unieke verhaal vertelt.Fotografen deze pagina:

Mano Photography - Leuk fotografie - Kim Kapteijn Photography

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden