· 

Blog #41. De eigenwijs persoonlijke touch aan je bruidsoutfit

Een opvallende trend die steeds populairder wordt, is het dragen van bedrukte spijkerjasjes met unieke details die bij het bruidspaar passen. In deze blogpost duiken we dieper in op dit creatieve concept, waarbij we ons richten op het toevoegen van persoonlijke elementen zoals levensverhalen, bloemen, tekst (Mrs + nieuwe naam) en trouwdatum.

 

Het jasje van de bruid hier op de foto heeft de tekst gekregen van haar favoriete zanger John Mayer, zelf vind ik zoiets een goede keuze, want het liedje past bij hun en zo is het jasje tijdloos, dus kan het nog jaren met plezier gedragen worden.

 

Op je trouwdag wil je er stralend uitzien en jezelf laten zien zoals je echt bent. Een geweldige manier om een stoere en persoonlijke touch toe te voegen aan je bruidsoutfit is met een bedrukt spijkerjasje. In deze blog ontdek je hoe je kunt kiezen uit talloze digitale bloemen of bestaande bloemcomposities, waarbij je zelfs je eigen tekst, monogrammen en trouwdatum in het ontwerp kunt laten verwerken. Lees verder en ontdek hoe je jullie levensverhalen kunt laten samenkomen in een uniek en persoonlijk ontwerp.

Unieke ontwerpmogelijkheden

Met een bedrukt spijkerjasje kun je jouw bruidsoutfit echt laten opvallen. Kies uit een breed scala aan digitale bloemen of bestaande bloemcomposities die passen bij jouw stijl en thema. Hieronder vind je heel veel bloemen die in de bibliotheek staan en van kleur veranderd kunnen worden.


Of je nu houdt van romantische rozen of speelse zonnebloemen, er is voor elk wat wils. Laat je creativiteit de vrije loop en vertel mij wat je wensen zijn, zo krijg je een uniek jasje dat helemaal bij jou past. Het zal meteen een waardevolle herinnering zijn na jullie bruiloft.

zonnebloemen op spijkerjasje bruid bijzondere waarde
Foto: Sjurlie fotografie

Persoonlijke details

zwart denim jasje met eigenstijl bedrukking, ontwerp in stijl van de bruid

Maak je bedrukte spijkerjasje nog specialer door persoonlijke details toe te voegen. 

  • bloemen die iemand eren
  • eigen tekst:  namen, Mrs +naam, quote, songtekst
  • trouwdatum (bij het ontwerp of elders op het jasje)
  • kleine symbolen die van betekenis zijn: vlinder, vogel, hartje etc.

Rondje persoonlijke vragen

Vaak kunnen persoonlijke toevoegingen ook geschilderd worden op plekken waar de printer niet kan komen.

Zoals op de manchetten, mouw en borstzakje. 


Kleine persoonlijke symbolen

Op verzoek van Senne tekende ik kleine symbolen die voor haar heel belangrijk waren. Symbolen die stonden voor dierbaren en een extra lading gaven aan het design. Ze was zo blij met het jasje!


Ontwerp afgeleid van foto's of trouwkaart

Dit soort ontwerpen zijn erg persoonlijk, want men herkent er de trouwkaart in of een landschap. Ze vallen onder de categorie van €247,- (maatwerk).


Foto's en symbolen

Wil je een extra persoonlijk element toevoegen, een stukje love story, overweeg dan om een foto in het ontwerp te laten verwerken. Vooral een foto van een mooi landschap leent zich uitstekend voor een ontwerp. Dit kan jullie favoriete plek zijn van een fijne vakantie of bijvoorbeeld de plek van het aanzoek. Het is mooi om dit te plaatsen in een kader en aan te vullen met favoriete bloemen. Laat dat maar aan mij over. Deze vraag is nog niet eerder gekomen, ben jij de eerste? Als je met deze try-out wilt meedoen, dan geldt Niet goed geld terug.

 

bruid sportief in spijkerjasje voor belgische bruid
Foto: Mano Photography

Dank je wel voor het lezen van deze blog, gaat het bij jou ook borrelen, welke persoonlijke details mogen op jouw jasje niet ontbreken? Zit het hem in een speciale tekst, bijzondere symbolen of is het een afgeleide van de trouwkaart of een foto?

 

Laat het mij weten als je twijfelt of met vragen zit.

 

Fijne dag!

 

Liefs,

Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden