· 

Blog #45. Unieke trouwdagstijl: Ton sur Ton licht gekleurde jasjes en hoeden

Door Sabrina Adriaansen

huis Beeckestijn trouwlocatie bruidsjasje
Foto: Jill's Photography

Sta je op het punt om je trouwdag te plannen en ben je op zoek naar een manier om je bruidsoutfit een persoonlijk tintje te geven? Als kunstenaar gespecialiseerd in het beschilderen van jasjes en hoeden, bied ik een unieke dienst aan die jouw trouwlook naar een hoger niveau tilt. In deze blogpost wil ik je graag laten kennismaken met het concept van ton sur ton licht gekleurde jasjes en hoeden en hoe dit een prachtige toevoeging kan zijn aan jouw speciale dag.

Sophie en Philippe trouwden bij Huis Beeckestijn en gezien het april was bleek een jasje wel een aangename toevoeging, maar los van dat, zie hoe het de uitstraling versterkte en uniek maakte. Bekijk de video van 16 seconden.

Met dank aan Jill's Photography, Bylin Weddings, Trouw...


Wat is ton sur ton?

Ton sur ton verwijst naar het gebruik van verschillende tinten van dezelfde kleur in een outfit of ontwerp. Bij bruidsmode kan dit betekenen dat de kleur van het jasje of de hoed subtiel overeenkomt met de kleur van de trouwjurk. Het resultaat is een harmonieus en verfijnd uiterlijk dat de stijl van de bruid aanvult zonder te overheersen.

Het creatieve proces richting uniek bruidsjasje

Wanneer je ervoor kiest om een jasje of hoed te laten beschilderen, gaan we samen aan de slag om een ontwerp te creëren dat past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

 

We bespreken de kleuren, patronen en eventuele speciale elementen die je wilt opnemen in het ontwerp.

 

Vervolgens ga ik aan de slag om jouw visie tot leven te brengen, waarbij ik elke penseelstreek met zorg en aandacht aanbreng om een uniek kunstwerk te maken dat perfect past bij jouw trouwoutfit.

 

De woorden van de bruid van dit jasje op Google:

Wat heeft Sabrina mij goed geholpen met een uniek trouwjasje voor op mijn bruidsjurk.

Dat was wel nodig voor een bruiloft in januari. Bedankt voor jouw prachtige schilderwerk Sabrina, het jasje is prachtig!

ton sur ton bruidsjasje voor persoonlijke touch aan trouwdag
Foto: Trouwen met Thomas

Voorbeelden en inspiratie

Hier zijn enkele voorbeelden van ton sur ton licht gekleurde jasjes en hoeden die ik heb beschilderd voor bruiden zoals jij. [Voeg hier afbeeldingen in van voorbeelden van je werk.] Van delicate bloemenpatronen tot elegante geometrische ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het personaliseren van jouw trouwaccessoires. Laat je inspireren door de natuur, kunst of zelfs je favoriete reisherinneringen om een ontwerp te creëren dat echt uniek is voor jou.

jasje precies passend bij bloemen op trouwjurk
beschilderd jasje met bloemen en tekst naar wens. anders trouwen alternatief
beschilderde hoed en jasje voor stijlvolle bruid

Reviews van tevreden klanten

Maar geloof me niet zomaar op mijn woord - hier zijn enkele getuigenissen van bruiden die hebben gekozen voor een beschilderd jasje of hoed voor hun trouwdag:


Hoe te bestellen?

Ben je geïnteresseerd in het laten beschilderen van een jasje of hoed voor jouw trouwdag?

 

Neem dan gerust contact met mij op om je wensen te bespreken en een bestelling te plaatsen. Samen kunnen we iets creëren dat perfect past bij jouw visie en jouw unieke stijl voor de meest bijzondere dag van je leven.

 

Het proces gaat via een prijsakkoord, naar het sturen van jouw eigen jasje, naar de uitvoering en het terugzenden/ophalen. Het is zo eenvoudig en zo'n leuke reis, dit gun ik jou ook!


 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en iets prachtigs te maken voor jouw trouwdag! Een jasje waarop jullie Love story tot uiting komt voor nog meer betekenis aan jouw bridal looks.

 

Zullen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

Gratis e-books met meer informatie

verdiepen en trouwinspiratie in gratis e-book download
CUSTOM MADE BESCHILDERD JASJE VOOR bruidsmeisjes

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden