· 

Blog #48. Details matter, het trouwjasje van je dromen

trouwjack met details van teksten op mouwen, customized jacket
Foto: Roxanne Danckers

 

De tijd dat we álle kleding kochten in de winkel is voorbij. Voor onze trouwdag gaan we een next level instappen en gaan voor nèt die persoonlijke touch. Je koopt een normaal jasje, maar met mijn aandacht wordt het een  heel bijzonder en uniek jasje.

 

Deze blog laat je zien dat je met details jouw jasje nóg meer persoonlijkheid kan geven. Een soort 3D- beleving, want als de mouwen, voorzijde en misschien zelfs de binnenkant van het jasje ook beschilderd zijn, dan spreek je echt van een liefdesverhaal.

 

 

Is het nog wat vaag wat ik bedoel, kijk dan mee in deze blog en je zult het begrijpen en.....het ook willen!

In detail schilderen

Natuurlijk schilder ik het liefst in detail, ik hou ervan om te letten op kleine takjes, blaadjes, maar ook een foto naschilderen is echt een grote uitdaging voor mij, waar ik eerst erg tegenop kan zien en eenmaal gestart er steeds meer lol in zal krijgen. Maar wat kunnen nog meer details zijn?

Verschillende emotionele details

Vaak komen bruiden bij mij met een hele intense vraag, of ik ook één (of meer) van hun beider grootouders of ouders kan eren in de vorm van een bloem of symbool, je begrijpt het ze kunnen helaas niet bij de ceremonie op de trouwdag aanwezig zijn door ziekte of overlijden en daarom is het zo fijn dat ze toch op een manier, een wel heel originele manier er bij voelen te zijn . Vele voorbeelden heb ik hier al van uitgevoerd, van magnoliabloermen, vlinders, roodborstjes tot lieveheersbeestjes. Maar ook hartjes, sterretjes en kleine monigrammen op blaadjes zijn de revue gepasseerd.

Dierlijke details om het jasje te personaliseren

Niet alleen de 'zware' gevallen vallen onder de persoonlijke details, ook een hondenkopje behoort tot de mogelijkheden en zo heb ik ook een koeienkop en hertengewei betrokken in de compositie. Leg jouw wens voor en ik kan je zeggen of het mogelijk is.

stoer jack bruid met hertengewei
Foto: Nanda van der Eijk

Liefdestraan en kleine friemels

Over de natuur gesproken in combinatie met details zou ik het liefst overal kleine lieveheersbeestjes, vlindertjes en liefdestranen op willen schilderen. Dat laatste doe ik meestal wel, heb je ze al gespot?

DEZE BLOG WORDT NOG AF GEMAAKT

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden