· 

Blog #53. Cadeau inspiratie handgedecoreerd en origineel

Door Sabrina Adriaansen - deze blog is nog niet compleet, maar bekijk hem alvast met veel plezier.

Je bent op zoek naar nét dat persoonlijke cadeau wat niemand kan verzinnen. Waar mee je de ander blij maakt en jezelf daarmee ook.

 

Ik ben Sabrina, een creator puur sang en kan jou helpen aan een prachtig mooi en persoonlijk cadeau.

 

Op deze pagina licht ik10 mogelijkheden toe van een klein prijsje tot...wat een kunstwerk verdiend.

gepersonbaliseerde oester voor huwelijkscadeau bruidspaar
persoonlijk tuinbankje met namen bruidspaar
persoonlijk kraamcadeau met naam baby op rompertje

Wat is er niet mogelijk?

Zolang het oppervlak recht is, hgier bezorgd en beschilderd kan worden kan ik er een persoonlijke touch aan geven.

 

Van oesterschelpen, houten tuinbankjes tot rompertjes en alles daar tussen in is mogelijk.

 

 

beschilderd-houten-bankje-bruidspaarcadeau

Baby- en kindercadeaus

Breng of stuur mij een kinderkledingstuk en ik schilder de naam erop, altijd een erg persoonlijk gebaar en een praktisch cadeau dat op een later moment te dragen is.

Beschilderde vazen

Aangezien glazen vazen breekbaar zijn, is het beter een vaas naar mij te brengen. Met de grootste zorg beschilder ik hem met bloemen en eventueel tekst. Zo'n vaas kan mooi een familie symboliseren of een overleden dierbare eren. Een interieurstuk van emotionele waarde.

Oesterkunst met persoonlijke touch

De Zeeuwse oesters haal ik zelf, maak ze schoon, geef ze een coating en kan ze beschilderen met namen, randjes en motieven. Ingelijst, aan een hanger met kralen of op een krans geplakt zijn het steeds weer kunstwerkjes met veel karakter.

Pentekening van favoriete foto

Van een favoriete foto met personen die je dierbaar zijn kan ik een pentekening maken. Je kunt met deze digitaletekening vele toepassingen verzinnen. Van cover van een trouwalbum, tot bedankkaartje of muurdecoratie in een lijst. Dit mag je zelf uitvoeren, de tekening maak ik.

Beschilderde schoenen voor groot en klein

Een prijziger cadeau, puur omdat er veel tijd in zit, maar dit is afhankelijk van de wens natuurlijk.

Van kleine babyschoentjes tot volwassen schoenen, alle type schoenen kunnen met de hand beschilderd worden. Hoe persoonlijker hoe meer mijn bevlogenheid wordt aangesproken! Hier een kleine compilatie.

Een beschilderde tas met karakter

Buiten het trouwgebeuren om wordt geregeld gevraagd of ik een tas kan beschilderen. Dit kan met initialen, een stripfiguur, bloemen of wat dan ook. Iedere foto is na te schilderen en te combineren met strepen, bloemen, kronen en meer. 

Op Pinterest heb ik een verzamelbord gemaakt waaruit je inspiratie kunt plukken, ik kan je toegang geven tot dit bord.

Ook hier is de gebruikte verf  watervast, kleurecht en kan tegen een stootje.

Beschilderde en bedrukte jasjes

AIM your WEDDING heeft naam gekregen door de honderden customized jasjes die gecreerd zijn voor merendeels bruiden. Ook als je niet gaat trouwen, ondernemer bent, kan ik een maatwerk jasje maken. De prijzen varieren van €127 tot meer dan €999 afhankelijk van de complexiteit. Het zijn unieke jasjes, watervast en voor het leven gemaakt met garantie op beschadigingen.

Geef een kimono aan de bruid in je omgeving

Zoek je een origineel cadeau voor een aankomend bruid, geef haar dan, liefst voor de trouwdag, een speciale kimono cadeau. Aan dit soort dingen besteedt de bruid vaak geen geld, ze besteedt het liever aan de ander, daarom is haar hiermee verrassen echt scoren. Mrs met de nieuwe achternaam is heel mooi samen met bloemen. Er is een keuze te maken uit bestaande composities, ik help je graag op weg.

Persoonlijke hoed

Tot slot wil ik je wijzen op de mogelijkheid om een persoonlijke hoed aan iemand te geven. Is zij/hij een hoedendrager, dan kan het nooit kwaad een mooi beschilderde hoed te geven. Al is het subtiel met een tekstje.

Beschilderde kussen voor net die eyecatcher in het interieur

Op een kussenhoes kan ik de meest leuke vogels, bloemen en takken schilderen. samen met een tekst is dit ook een heel mooi cadeau en opleving van het interieur. Ga je naar een open huis en ken je de smaak van de bewoners dan kan ik een speciaal kussen beschilderen. Ook hier mag jij de kussenhoes naar mij toesturen.

Met deze 10 inspiratie-ideeen  voor de meest exclusieve, unieke en persoonlijke cadeau's kom je wellicht al aardig in de richting van jouw wens voor die ander. Laat mij meedenken en stel gerust een vraag als je iets wilt weten.

 Je kunt HIER contact met mij opnemen of een van mijn gratis e-books downloaden.

 

Dank voor je aandacht. Vond je deze blog informatief, geef dan hieronder een reactie, mijn vindbaarheid in Google waardeert dat enorm!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden