· 

Blog #6. BEDRUKTE SPIJKERJASJES, de meer persoonlijke touch

Bruid wilt tegenwoordig iets persoonlijks toevoegen aan trouwjurk met spijkerjasje met iets erop
Foto: Trouwdag in beeld

Het personaliseren van items is steeds leuker en met meer mogelijkheden. Op trouwgebied zijn het al jarenlang de persoonlijke Save the date kaart met aangehechte kleine notes met strikjes of touwtjes in de stijl en kleur van de bruiloft. Of denk aan het welkomstbord, de bloemen en  bedankjes of de geborduurde quote onder de kraag van het kostuumjasje van de bruidegom, wat al erg grappig oogt

 

Nu is het de beurt aan de bruid, die naast haar prachtige trouwjurk een extra persoonlijk statement kan toevoegen om iedereen mee te flabbergasten. Hoe? Dat leg ik je uit.

bedrukte jasjes voor de bruid en bruidsmeisjes bloemenjasjes kalligrafie tekst

DENIM WEDDING

aparte bruid in beschilderd spijkerjasje, jeansjasje met bloemen en  tekst
Foto: Romy Dermout fotografie

Toen ik in 2017 de eerste opdracht voor het customizen van een spijkerjasje kreeg moest ik echt even wennen aan deze combinatie van romantische trouwjurk met kant en fijne details en het robuuste, casual tintje van een spijkerjasje. Heel internet en Pinterest zocht ik af met de term 'Denim wedding' om meer hierover te zien en te lezen. Eigenlijk was ik al snel onder de indruk van deze eigentijdse bruidslook die verfrissend is met de kleur van het denimblauw en vooral met tekst en bloemen ook nog een verhaal vertelt of weerspiegeling is van de bruid die het draagt.

 

BEDRUKTE SPIJKERJASJES

 

Naast de dienst om jasjes te kunnen beschilderen, heb ik ook een tool ontwikkeld om spijkerjasjes en andere kleding te kunnen bedrukken. Dit proces is sneller en is daardoor voordeliger dan het ambachtelijke schilderen. Inmiddels is er een heel portfolio aan digitaal getekende bloemen ontstaan die samen met blad en kaders verschillende mooie composities vormen.

Er wordt gebruik gemaakt van een professionele DTG printtechniek, niet met folie en een pers, maar met speciale inkt die zorgt voor een perfecte uitstraling ook na diverse wasbeurten, bovendien kan er niks los laten tijdens je trouwdag wat bij folie wel kan gebeuren. Velen zien het verschil niet tussen bedrukt en beschilderd, het verschil zit voornamelijk in de investering ;-)

 

stoere bruid met motor en bedrukt spijkerjasje rock bride
Foto: Noesj Moments
lieflijke romantische bruid in custom gepimpt roze jasje
Foto: Trouwen.nl

VOORDEEL VAN BEDRUKTE SPIJKERJASJES

 

♥ De print is haarscherp met details en heeft mooie kleuren

♥ de inkt trekt in de stof en ligt er niet als een laagje op

♥ het jasje blijft wasbaar op 30 graden

 

♥ de prijs maakt het aantrekkelijk om ook de bruidsmeisjes een spijkerjasje te geven (aandenken/cadeau!)

♥ Prints zijn makkelijk reproduceerbaar of na te bestellen, stel je wilt toch een maatje kleiner na verloop van tijd, of andersom;-)

♥ iedere maand van april t/m oktober is er een MAANDAANBIEDING, een spijkerjasje met bedrukking voor slechts €150 een no brainer!

 

 

Hiernaast zie je het proces per stap beschreven.

 

Je kunt een keuze maken uit de kant&klare prints (Blue prints) of je wilt zelf bepalen welke bloemen er op komen en hoe gerangschikt, dan kom je in het maatwerkproces.

 

Je bestelt dus via de pagina

Maandaanbieding of

- Geselecteerde composities (Blue prints) of

- voor een aangepast design via contact met mij. 

 


FIELDS - Kant & klare designs

 

Diverse uitgebalanceerde bloemgroepen zijn al voor je samengesteld en hebben een naam gekregen beginnend met 'Field of' of 'Design of' en zijn digitaal getekend door mij, dus met dezelfde look & feel als de beschilderde jasjes. 

 

Veel van deze composities vind je terug op de pagina met Blue prints, waarbij je tijdens het bestelproces kunt aangeven welke tekst jij wilt. Je ontvangt altijd een preview, zodat je alvast een beeld hebt hoe het op een spijkerjasje eruit komt te zien en je kunt nog aangeven of je het groter of kleiner wilt. Ook de toevoeging van een trouwdatum onder de kraag of op de mouw bespreken we dan ook. 

 

Het is zo leuk om straks te stralen in een uniek jasje en zeker ook na de trouwdag als waardevol aandenken!

JOUW IDEALE JASJE

Laten we ook voor jou een speciaal jasje bedrukken voor die persoonlijke touch aan jouw uitstraling, niet alleen voor je trouwdag, maar zeker ook voor daarna als waardevol aandenken!

 

Vanaf €197,- inclusief LTB spijkerjasje (2023) kan jij al jouw spijkerjasje laten bedrukken precies zoals jij dat wilt.

 

De maandaanbieding in de maanden april t/m oktober is slechts €150 en is steeds weer een plaatje om te zien.

 

Er is nog een leuk voordeel: Bestel je ook een kimono met dezelfde print dan krijg je €20 voordeel, leuk om te besteden aan bijvoorbeeld de trouwdatum onder de kraag (normaal €60).

 

 

Bestel je ook voor je bruidsmeisjes, dan maak ik een mooie prijs met zeker 50% korting als de print nagenoeg het zelfde is.

spijkerjasje laten bedrukken met bloemen en tekst, trouwtrend, damesmode, originele bruid, trouw aandenken bruiloft. trouwvestje over trouwkleedje.

EIGEN SPIJKERJASJE ?

bruid en bruidsmeisjes in custom spijkerjasje met bloemen en tekst, jeansvestje voor moderne, hippe bruid op trouwkleed.
Foto: Juliantien fotografie

 

Wij kunnen een mooi, kort spijkerjasje van het Nederlandse merk LTB  leveren in twee wassingen (zolang de voorraad strekt) of je stuurt jouw eigen spijkerjasje blauw of gekleurd naar ons toe. Zie hier de kooptips.

 

Van LTB zijn ook kinderjasjes te koop (niet bij AyW), let erop dat er maximaal 6% (liever geen) polyester in de stof mag zitten voor de optimale hechting van de inkt.

Tip: Meisjes spijkerjasje LTB - ELIZA.

 

BRUIDSMEISJES IN SPIJKERJASJE

Bedrukt spijkerjasje voor bride squad bruidsmeisjes
Fotocredits: Kenny van Hoorenbeeck

 

Ga jij jouw trouwdag rocken met al jouw Babes?

Bride squad |  Bride's Crew  | Babes of honor  |  Maids of honor

 

Ook voor bruidsmeisjes groot of klein is dit een super manier om allemaal in een custom jasje te stralen naast de bruid Dit levert geweldige foto's op en het is meteen een mooi cadeau en aandenken aan jullie trouwdag! Bij een groter aantal jasjes krijg je een mooie korting. Zie  blog #13  over bruidsquads.

 

  

 

Je krijgt flinke korting tot wel 70% als jouw bride's crew groter is (>4) met nagenoeg hetzelfde design.

 

 

Pyjamaatjes, jumpsuitjes kunnen ook bedrukt worden, vraag naar de mogelijkheden.

 

Natuurlijk kan ik naast bedrukken ook voor bruidsmeisjes (imitatie) leren jasjes beschilderen!

EIGEN ONTWERP = MAATWERK

Naast het Blue print concept kan je verder gaan om de compositie naar je hand te zetten. Hieronder zie je een aantal elementen die samen een nieuw design kunnen vormen. Bloemen, blad, een ruit, hexagon of iets dergelijks, tekst in het gewenste lettertype dit allemaal maakt een vertaling van jouw wens.

 

Heb je een geschikt bestand van jullie Save the date kaart, of een logo (ook voor ondernemers) dan kan die ook geprint worden op jouw jasje, ik kan hem soms zelfs aanpassen afhankelijk van de vraag.

Portfolio >>>

Het Bloem&blad portfolio bevat digitaal getekende bloemen en blad in de bekende AIM your WEDDING stijl (hier is een klein deel te zien). 

 

Lettertypes >>>

lettertypen kalligrafie tekst spijkerjasje aim your wedding

Kies zelf het lettertype dmv een toegestuurde link

0ntwerp / schets

Diverse composities worden gemaakt 

 

Let op: Het enige dat belangrijk is is dat het spijkerjasje geen polyester bevat. Zie hier kooptips.


GRATIS E-BOOK

 

Om je goed te kunnen oriënteren en inspireren heb ik een gratis e-book geschreven. Vol mooie trouwfoto's, het proces en vele leuke ideeën waar nog niet aan gedacht had. De moeite waard om hier tijd voor te nemen (advies: laptop/PC)

 

Maak op de volgende pagina een keuze of kies beide e-books

.

 

Als je meer informatie of voorbeelden wilt ontvangen over deze mogelijkheid vul dan het contactformulier in

en binnen 24 uur krijg je bericht terug.

Je kunt ook een e-mail sturen naar: aimyourwedding@gmail.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden