Meer inspiratie uit blogs

Foto: Foto van der Leij
Foto: Foto van der Leij

 

 

Op The Perfect Wedding kan je zoeken naar de styled shoot "Bohemian bruiloft in Oosterbeek".

Deze shoot laat zien dat een bohemian bruiloft met lieflijke en romantische sfeer ook een edgy rauw randje kan krijgen door toevoeging van donkere kleuren naast het wit en oudroze. Een hoed en zwart leren jasje bleken The perfect match, super gaaf ok te zien, ook de korte video is zo de moeite waard!

 

 

https://www.theperfectwedding.nl/real-weddings/3167/bohemian-bruiloft-oosterbeek

 

Video: https://youtu.be/wBEaEPezSN0

 

 

Op Zankyou Nederland staat een hele leuke BLOG over het dragen van jackets voor de bruid. Lees het en je wilt ook zo'n eyecatcher! Wij kunnen daar voor zorgen!!

 

Laat je inspireren door diverse kunstenaars die daarin vermeld staan en kom met je ideeën, samen komen we tot jouw ultiem gave jasje!

 

 

https://www.zankyou.nl/p/jackets-voor-de-bruid-kies-de-jouwe-naar-je-stijl-en-persoonlijkheid

 

Foto: RiCon Fotografie

 

 

 

Een kanten trouwjurk met wijd uitlopende rok of een slank vallende bohemian trouwjurk ze zijn beide te combineren met een leren jack of spijkerjasje. Jouw look krijgt ineens een stoere, eigenwijze twist. Het perfecte leren jack of spijkerjasje maakt namelijk elke outfit instant cool. Lees meer.....

 

https://www.assepoester.com/inspiratie/trouwjurk-met-een-leren-jack/

 

In het voorjaar zijn Jamie & Gioya getrouwd op kasteel Hoensbroek. Een super romantische omgeving, voor een prachtig bruidspaar! Het stoere, eigentijdse gepersonaliseerde jasje vormt een mooi contrast met deze traditionele achtergrond!

 

Fotograaf Richard Wijnands heeft er een blog aan gewijd, leuk om te lezen en bijzonder dat een fotograaf een blog schrijft! Zo wordt alles persoonlijker.

 

Zie hier de link naar de blog:

https://www.fotowijnands.nl/blog/trouwfotograaf-hoensbroek-jamie-gioya/

 

Op The Perfect wedding vind je DE blog die wij als eerste lazen toen wij ons in 2017 gingen verdiepen in spijkerjasjes voor de bruid. Super leuk om te lezen!Het gaf ons een Feel good gevoel en daarom zijn wij er nu voor JOU!

 

https://www.theperfectwedding.nl/blog/3961/trouwjurk-spijkerblouse

 

Foto: Karin Keesmaat

Chantal van 'Hip je huwelijk in' heeft een webshop met bijzondere nieuwe en vintage producten voor de bruid met een oog voor verfijnd en traditioneel detail. Neem eens een kijkje en lees haar gezellige blogs, zo ook deze blog (in de link) die ze al vrij snel na onze outcome had geschreven met haar neus voor vernieuwing!

 

 

https://www.hipjehuwelijkin.nl/2018/02/21/spijkerjasje-voor-over-je-trouwjurk/

Respect voor jou als je al zover bent gekomen in je oriëntatietocht!

 

You did it!

 

Je mag voor jezelf wel een stapje wagen en gun jezelf zo'n geweldig, persoonlijk jasje!

en....heb je een heel ander idee, laat het mij weten dan geef ik aan of het mogelijk is.