Meer inspiratie uit blogs

Foto: Karin Keesmaat
Foto: Karin Keesmaat

 

Op The Perfect wedding vind je de blog die ik als eerste las toen ik mij in 2017 ging verdiepen in spijkerjasjes voor de bruid. Super leuk om te lezen! Het gaf mij een Feel good gevoel en daarom ben ik er nu voor JOU!

 

 

Foto: Foto van der Leij
Foto: Foto van der Leij

 

 

Op The Perfect Wedding kan je zoeken naar de styled shoot "Bohemian bruiloft in Oosterbeek".

Deze shoot laat zien dat een bohemian bruiloft met lieflijke en romantische sfeer ook een edgy rauw randje kan krijgen door toevoeging van donkere kleuren naast het wit en oudroze. Een hoed en zwart leren jasje bleken The perfect match, super gaaf ok te zien, ook de korte video is zo de moeite waard!

  


Foto: Rica Conradi
Foto: Rica Conradi

 

Op Zankyou Nederland staat een hele leuke blog over het dragen van jackets voor de bruid. Lees het en je wilt ook zo'n eyecatcher! Wij kunnen daar voor zorgen!!

 

Laat je inspireren door diverse kunstenaars die daarin vermeld staan en kom met je ideeën, samen komen we tot jouw ultiem gave jasje!    


  

Een kanten trouwjurk met wijd uitlopende rok of een slank vallende bohemian trouwjurk ze zijn beide te combineren met een leren jack of spijkerjasje. Jouw look krijgt ineens een stoere, eigenwijze twist. Het perfecte leren jack of spijkerjasje maakt namelijk elke outfit instant cool. Lees meer op de website van Assepoester.

 

 


Foto: Richard Wijnands
Foto: Richard Wijnands

 

In het voorjaar 2019 zijn Jamie & Gioya getrouwd op kasteel Hoensbroek. Een super romantische omgeving, voor een prachtig bruidspaar! Het stoere, eigentijdse gepersonaliseerde jasje vormt een mooi contrast met deze traditionele achtergrond!

 

Fotograaf Richard Wijnands heeft er een blog aan gewijd, leuk om te lezen en bijzonder dat een fotograaf een blog schrijft! Zo wordt alles persoonlijker.

 

Zie hier de link naar de blog:

https://www.fotowijnands.nl/blog/trouwfotograaf-hoensbroek-jamie-gioya/


 

Chantal van 'Hip je huwelijk in' heeft een webshop met bijzondere nieuwe en vintage producten voor de bruid met een oog voor verfijnd en traditioneel detail. Neem eens een kijkje en lees haar gezellige blogs.

 

 

 

Bruidsmeisjes in custom spijkerjasje
Fotocredits: Kenny van Hoorenbeeck

 

 

Steeds vaker zie je volwassen bruidsmeisjes op een bruiloft. Vriendinnen, zusjes of nichtjes van de bruid, die er de hele dag voor het bruidspaar zijn. Maar waar komt deze traditie eigenlijk vandaan? En hoe komt het dat het opnieuw populair wordt in Nederland?

 

Lees verder in de blog van Girls of Honour

bruidsmeisjes en bruid in customized spijkerjasjes
Fotocredits: Images de Julie

Lieve, kleine meisjes, die rondhuppelen in witte jurkjes. Ze geven de ringen, strooien met rozenblaadjes en staan lachend op iedere foto. Is dat ook jouw eerste gedachte als je aan bruidsmeisjes denkt? Toch zie je de laatste tijd steeds vaker de Amerikaanse variant van bruidsmeisjes op Nederlandse bruiloften…

 

Lees meer in de blog van Girls of Honour

 

Het perfecte accessoire voor alle bride babes. Wil je iets dragen op je trouwjurk, maar weet je nog niet wat? Kies dan voor een leren jas over je jurk! Je had waarschijnlijk niet hieraan gedacht, maar wat dacht je van een leren jas met custom made kalligrafie tekst en/of tekening. 

 

Lees verder in de blog van Nina Weddings

 

Gefeliciteerd!!! Je bent gevraagd en hebt volmondig “JA!” gezegd. De voorpret kan beginnen en dat vier je met niemand anders dan je besties. Ze zijn tenslotte jouw steun en toeverlaat. Logisch dus, dat je ze bij de eerste get-together vraagt om jouw bruidsmeisjes te zijn op de mooiste dag van je leven.

 

Lees verder in de blog van Bruidswinkel I do! I do!