GEPERSONALISEERD SPIJKERJASJE

BEDRUKT 

Mijn eerste bruid in februari 2017 vroeg of ik haar spijkerjasje wilde customizen, dat was nachtwerk kan ik je zeggen! Met verf en penseel schoot het stukken minder hard op dat ik gedacht had. Nu wat jaren verder is het mijn fulltime baan geworden en inmiddels blijken spijkerjasjes erg populair te zijn. De sportieve en casual look met de toevoeging van kalligrafie en bloemen geeft een bijzondere persoonlijke touch aan de hele bruidsoutfit. Dít willen bruiden van nu, iets anders dan anders en een waardevol aandenken.

 

 

sportieve spijkerjasjes met bloemen en tekst voor bruid over trouwjurk buiten trouwen
sportieve spijkerjasjes met bloemen en tekst voor bruid over trouwjurk buiten trouwen

Sinds 2020 heb ik naast het schilderen ook een printmethode ontwikkeld in samenwerking met een textieldrukkerij. We zijn  trots dat we een hoge kwaliteit van prints op jasjes kunnen maken en dan gaat het over enkele stuks. Er wordt geen gebruik gemaakt van hitte geperste plasticfolie, maar van inkt die in de stof trekt. Geen craquelé of kans op loslaten, deze prints zijn wasbaar en kunnen gewoonweg niet loslaten, omdat de kleurstof in de stof zit.

 

print op spijekrjasje met bloemen en quote of mrs met naam en sportieve look coole bruid festival bruid boho

 

De geselecteerde prints (Blue prints) zijn met zorg samengesteld. Kleuren en verhoudingen, rangschikking en kwaliteit, alles klopt.

 

 

Tekst en lettertype zijn aan te passen, zodat je er eenvoudig een persoonlijke touch aan kan geven. Dit 1:1 ontwerp kost voor ons meer tijd dan een kant & klaar jasje dat op de plank ligt, maar dan heb je wel een uniek jasje dat helemaal bij jullie stijl past en dát wil je op jullie bijzondere dag.

 

 

 

Zoek je nu toch een andere bloem, andere kleur, andere samenstelling of een kader zoals een ruit, hart, 6-hoek of wat dan ook, dan kom je in het maatwerktraject. 

 

We gaan in contact en bespreken je wensen, waarbij we zelfs jullie trouwkaartdesign kunnen gebruiken of een logo kunnen maken. 

 

 

Hiernaast zie je een klein deel van de al aanwezige bloemgroepen. Kijk hier voor meer mogelijkheden.

 

 

Sinds de introductie van het Blue print selectieconcept zijn er al vele bruiden je voorgegaan. Met de tijd zijn er steeds meer favoriete designs toegevoegd, zodat er altijd wel een match is met een ontwerp.

 

Meestal is de tekst aan te passen, zijn lettertypes te kiezen en kan zelfs de trouwdatum kosteloos worden toegevoegd aan het ontwerp zolang het op de rug is. Stuur gerust jouw eigen jasje, dan weet je zeker dat het voldoet aan al je eisen.

 

Tegen bijbetaling is de trouwdatum of bijvoorbeeld een GPS-locatie toe te voegen onder de kraag of op de mouw. Deze toevoeging wordt met de hand geschilderd.

 

Neem ook eens een kijkje bij de scherpe MAANDAANBIEDING, klik hier.

 

Klik op de foto  of hier en je komt in de bestelomgeving.

 
kimono peignoir, ochtendjasje badjasje getting ready muah moment bruidsmake-up en bruidskapsel

 

 

Wil je de start van jullie trouwdag ook aandacht geven wat betreft bruidsstyling, kies dan voor een mooie, glanzende kimono.

 

Dit ochtendjasje is naast mooi ook praktisch, de muah zal er ook blij mee zijn. Alles wordt uitgelegd op de volgende pagina.

 


.

AIM YOUR WEDDING

 

 

     

CONTACT

Mail ons

Volg ons

Bel 06-34627065

Zoomgesprek  plannen