GEPERSONALISEERD SPIJKERJASJE


DE START VAN AIM your WEDDING

Mijn eerste bruid in februari 2017 vroeg of ik haar spijkerjasje wilde beschilderen, dat was nachtwerk kan ik je zeggen! Met verf en penseel schoot het stukken minder hard op dat ik gedacht had. Nu wat jaren verder is het mijn fulltime baan geworden en inmiddels blijken spijkerjasjes erg populair te zijn. De sportieve en casual look met de toevoeging van kalligrafie en bloemen geeft een bijzondere persoonlijke touch aan de hele bruidsoutfit. Dít willen bruiden van nu, iets anders dan anders en een waardevol aandenken. Zie hieronder de betreffende bruid in het spijkerjasje,

 

 

sportieve spijkerjasjes met bloemen en tekst voor bruid over trouwjurk buiten trouwen
sportieve spijkerjasjes met bloemen en tekst voor bruid over trouwjurk buiten trouwen

PRINT METHODE

Sinds 2020 heb ik naast het schilderen ook een printmethode ontwikkeld in samenwerking met een textieldrukkerij. We zijn  trots dat we een hoge kwaliteit van prints op jasjes kunnen maken. Er wordt geen gebruik gemaakt van hitte geperste plastic folie, maar van inkt die in de stof trekt. Geen craquelé of kans op loslaten, deze prints zijn wasbaar en kunnen gewoonweg niet loslaten, omdat de kleurstof in de stof zit.

 

MEEST GEKOZEN BLUE PRINTS

print op spijekrjasje met bloemen en quote of mrs met naam en sportieve look coole bruid festival bruid boho

 

De geselecteerde prints (Blue prints) zijn met zorg samengesteld. Kleuren en verhoudingen, rangschikking en kwaliteit, alles klopt.

 

Tekst en lettertype zijn aan te passen, zodat je er eenvoudig een persoonlijke touch aan kan geven. Een uniek jasje dat helemaal bij jullie stijl past en dát wil je op jullie bijzondere dag.

 

De keuzemogelijkheid in designs groeit iedere maand.

 

Extra toevoegingen onder de kraag, op de mouw zijn mogelijk.

 

Staat jouw droomdesign er niet tussen, dan maak ik een persoonlijk ontwerp.

 

 

 

MAATWERK

 

Zoek je nu toch een andere bloem, andere kleur, andere samenstelling of een kader zoals een ruit, hart, 6-hoek of wat dan ook, dan kom je in het maatwerktraject. 

 

We gaan in contact en bespreken je wensen, waarbij we zelfs jullie trouwkaartdesign kunnen gebruiken of een logo kunnen maken. 

 

 

Hiernaast zie je een klein deel van de al aanwezige bloemgroepen. Kijk hier voor meer mogelijkheden.

 

REVIEWSkimono peignoir, ochtendjasje badjasje getting ready muah moment bruidsmake-up en bruidskapsel

 

 

Wil je de start van jullie trouwdag ook aandacht geven wat betreft bruidsstyling, kies dan voor een mooie, glanzende kimono.

 

Dit ochtendjasje is naast mooi ook praktisch, de muah zal er ook blij mee zijn. Alles wordt uitgelegd op de volgende pagina.

 


.

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden