· 

Blog #30. Kennismaken met AIM your WEDDING

 

 

Hey, Ik ben Sabrina het gezicht achter AIM your WEDDING, thee en chocolade addicted. Kort zal ik je in een notendop wat vertellen, zodat je mij wat beter leert kennen, maar vooral de toegevoegde waarde van AIM your WEDDING leert kennen.

 

Met een foto uit de oude doos wil ik starten. Fris en fruitig pipetteerde ik erop los. Ik deed onderzoek op het laboratorium van het, toen nog,  AZU in Utrecht en die rol als research analist paste deels bij mij, deels ook niet. De reden dat ik het werk niet voorzette toen onze eerste dochter werd geboren was voornamelijk dat ik de wetenschappelijke literatuur, de mateloze nieuwsgierigheid niet meer voelde. Ik wilde iets anders met hoofd en handen gaan doen.

 

 

 

Het gezin groeide naar drie kinderen en ze smulden van mijn creativiteit. Iedere dag uit school stond er wel weer een kleiwerkje of ander knutselprojectje klaar. De kinderfeestjes waren in thema's en tot de kleinste details uitgewerkt, hilarisch zo leuk. De dag erna was ik uitgeteld zoveel had ik gegeven. 

 

Via diverse parttime banen en een paar maanden in een bruidswinkel gewerkt te hebben kwam dit schilderen van jasjes voor bruiden op mijn pad. Toeval of moest het gewoon zo zijn? Dat laatste daar geloof ik in en ben ik trouw. Inmiddels heb ik ook de tool ontwikkeld om spijkerjasjes en satijnen kimono's professioneel te kunnen bedrukken met mijn designs. Ieder stuk is uniek als jij er een persoonlijke twist aan meegeeft. 

 

Hieronder mijn eerste jasje voor bruid Sanne in 2017.

 

Foto: By VT Photography

Fotocredits: Romy Dermout

MISSIE & VISIE

Mijn visie is een meer persoonlijke uitstraling voor de bruid, iedere bruid mag haar kleur, geur en smaak nog meer laten zien. Een witte trouwjurk is al sinds 1920 een algemeen feit, daar is naast modische details en vormgeving weinig aan veranderd. Het visuele onderscheid tussen diverse bruiden is iets wat buiten henzelf ligt, het ontwerp van de jurk, het kapsel, de make-up.

 

Het innerlijke karakter van de bruid, haar unieke persoonlijkheid, de love story tussen de geliefden worden niet zichtbaar in de bridal look.  Zonde, want de bruid is het middelpunt van de belangstelling op haar trouwdag! Dit verdient een extra dimensie.

 

Mijn missie is om bruiden te laten beseffen dat een jasje niet alleen voor het frisse weer is, maar zeker hun identiteit onderstreept, zelfs versterkt.

 

De kleurrijke geest, de creatieve inborst, het lef dit uit te dragen wil ik vergroten. Dit zal de bruidsuitstraling, de bruidsbezieling meer eigenheid, persoonlijkheid en diversiteit geven.

De moderne toevoeging haalt alle truttigheid weg en maakt de bridal look stoer, sportief en ook vrouwelijk.

 

Daarbij vindt de bruidegom deze verrassing alleen maar erg leuk en de gasten zullen er ook van genieten.

 

Het waardevolle en draagbare aandenken na de trouwdag is mooi meegenomen en kan je jaren lang plezier geven. 

 

 

Foto: Wat een plaatje fotografie

DE START VAN EEN PROJECT

 

Het contact met mij is laagdrempelig en altijd hartelijk en fijn. Je legt uit wat je wensen zijn of je plant een zoomgesprek in zodat we samen die wensen kunnen vormgeven. Er komen vaak nog meer ideeën los tijdens ons gesprek of de periode daarna.

 

Ik maak schetsen en aan de hand daarvan bouwen we het plan verder uit. Voor ieder budget kan ik wat maken, maar besef dat deze ene dag, deze ene gelegenheid om een jasje voor jezelf te laten beschilderen bijna uniek is en dus best wat mag kosten. Met het vooruitzicht op jarenlang draagplezier in een one-of-a-kind jasje kan je het nog eens overdenken. Ik zal nooit pushen, ik wil wel graag mijn waarde geven aan degene die het waardeert en het arbeidsintensieve proces op waarde inschat.

 

 

 

 

 

Vol aandacht en met hoge kwaliteit ga ik aan de slag voor jou. Je hebt een reservering gemaakt door een aanbetaling te doen en ik zorg er voor dat jouw jasje zeker een maand voor jullie trouwdag klaar is. Als ik start krijg je foto's van de tussenstadia, zo leuk om de beschildering te zien groeien. 

 

En die kop thee wordt vaak vergezeld door Pip, die heerlijk uit het raam kan kijken terwijl ik uren en uren schilder.


VISUALISEREN

Vind je visualiseren nou lastig, wat ik mij goed kan voorstellen, dan heb ik diverse jasjes in het atelier hangen die een beschildering hebben waar een tekst nog aan toegevoegd kan worden. De half custom formule noem ik het. Ideaal, want zo kan je er toch helemaal jouw jasje van maken door tekst en eventueel nog iets anders erbij te laten schilderen.

bijzondere beschilderde jasjes voor moderne bruiden e-book gratis
zelf jasje schilderen persoonlijk maken touch bruid bijzondere bruidscadeau van moeder van de bruid

OOK VOOR NIET-BRUIDEN?

 

Natuurlijk, voor iedereen die een customized jasjes wilt kan ik mijn uiterste best doen, juist alleen maar leuk een diversiteit aan opdrachten en klanten.

 

Houd er wel rekening mee dat ik in het trouwseizoen de agenda meestal vol gepland heb staan. Even wachten dan!

 

Foto: Tamara Kluskens

 

RESERVERING MAKEN

Het schilderen neemt vaak een paar dagen in beslag. Het voorbereidende traject vol mails uitwisselen in eraan voorafgegaan. Toch is het heel verstandig om op tijd te reserveren. Met een à twee jasjes die ik per week kan beschilderen zit de agenda snel vol, vooral in het trouwseizoen Maart-Oktober.

 

Dus nog voordat je weet wat er op jouw jasje moet komen, terwijl je al overtuigd bent van mijn kunnen en dat je het heel graag wilt, kan je alvast een plekje reserveren in mijn drukke agenda, het plannen smeden komt dan later. 

 

Leg contact en het gaat verder vanzelf.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Vaak worden een jasje en in dit geval ook kimono's deelgenoot van een styled shoot. Je krijgt zo een indruk wat de toegevoegde waarde kan zijn in persoonlijkheid en originaliteit.                  Videograaf: Romein online, locatie: Van der Valk Hoorn.

persoonlijke toevoeging aan bruidsuitstraling

 

Ik hoop dat ik je mijn passie en drive kunt voelen door de tekst heen en met mij contact opneemt om jouw wensen door te spreken. Ik sta open voor (bijna) ieder design en zal altijd jouw stijl en voorkeuren doorvoeren.

 

CONTACT LEG JE HIER

 

Op schilderwerk geef ik uiteraard garantie.

 

 

Dank voor je aandacht, maak er een fijne dag van! 

 

Liefs,

Sabrina

 


ieder type bruid kan een custom jasje dragen over haar trouwjurk, bruidsmode trouwjurken bolero niet truttige bruid
gepersonaliseerde kimono voor de klasse bruid geen bride kimono ochtendjasje badjasje bruidscadeau maar persoonlijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden