· 

Blog #33. Zwanger zijn en trouwen

Zwanger zijn & trouwen

Bruiloftsplannen, kinderwens stel het komt heel dichtbij elkaar.

 

Soms is het leven niet te plannen of wel, maar willen jullie sowieso nog trouwen voordat de kleine geboren gaat worden. 

 

Je kunt trouwen nog voordat het buikje te zien is, maar ach waarom ook niet van die zwangerschapsglow genieten en voorbij de misselijke, vermoeide periode de bruiloft plannen?

 

 

BRUIDSKLEDING

Op je trouwdag wil je er natuurlijk mooi uitzien. Nu is het een uitdaging om in te kunnen schatten wat je nog aankan op het moment van de bruiloft. Overleg het goed met de trouwwinkel, zij kunnen je adviseren over aanpassingen of een nuttig advies geven. Een aantal modellen zijn al snel handig voor wanneer je zwanger bent of kies voor een losse top en rok.

 

Bruid W. koos voor dit laatste en had een aantal mogelijkheden klaar liggen zodat ze  de dagen voor de bruiloft kon voelen wat haar het fijnste zou zitten. Ze stijlde het af met een gepersonaliseerd spijkerjasje. Op deze manier was de aandacht ook iets van de buik af getrokken en het gaf wat comfort in warmte.

 

SCHOENEN

Bedenk ook op welk soort schoenen je nog comfortabel de dag door kan komen. Vaak zullen dat platte schoenen zijn, je kunt dan ook voor sneakertjes kiezen. Neem ze bijvoorbeeld een half maatje groter voor wanneer je halverwege de dag normaal last krijgt van opgezwollen voeten. Ook deze kan AIM your WEDDING voor je beschilderen, meteen een leuk aandenken. De verf is watervast, de schoen is te wassen of af te nemen, dus ook leuk voor na de trouwdag!

ETEN & DRINKEN

zwangere bruid eet bruidstaart op trouwdag
Foto: Charlie Yada Photography

 

Met een aantal spelregels kan je toch heerlijk genieten van het eten op de trouwdag. Alcohol, rauw vlees, brie, sushi al dit laat je achterwege, maar genieten van de bruidstaart of de sweet table kan natuurlijk altijd, net waar je zin in hebt en hapjes met verse groenten of fruit zijn ook heerlijk en gezond. Overleg het met de catering/het restaurant.

 

Zorg dat je heel de dag goed drinkt, kannen met water met citroentje en munt is heerlijk hydraterend. 

 

BRUID W. en haar gezin

RUSTMOMENTEN

als zwangere even zitten
Foto: Linda Jane fotografie

Iedere zwangere heeft een eigen energieflow. Dit is ook afhankelijk van de situatie, zijn er al meer kinderen die zo hun aandacht vragen?

 

Stem daar de trouwdag op af of zorg dat er tussendoor net even wat powernapjes gemaakt kunnen worden, of dat je je kunt terugtrekken, lekker even relaxed zitten, eventueel beentjes omhoog, dan houd je het het langste vol. 

Overleg het met de trouwlocatie wat de mogelijkheden zijn.

 

Plan de dag niet te vol, dan ontstaan er vanzelf mogelijkheden.

Er is altijd wel familie die de andere kinderen ook een beetje in de gaten houden en aandacht en liefde geven.

 

 

DESIGN OP SPIJKERJASJE

Zoals ik al vertelde koos bruid W voor een bedrukt spijkerjasje ook vanwege het comfort. Het ontwerp dat gemaakt was door hun grafisch designer voor de save the date kaart kon ik mooi gebruiken voor op het jasje. Er werden bontgekleurde rozen en groen toegevoegd om het samen tot een kleurrijk geheel te maken. Het mocht gedrukt worden op een LTB spijkerjasje wat haar als gegoten zat, zie de foto's voor haar uitstraling.


Ga je trouwen en ben je ook zwanger, gun jezelf dan wat comfort in de vorm van een jasje of makkelijke sneakers. Beide zijn erg mooi en persoonlijk te maken wat toch weer een mooi geheel vormt én bijzondere foto's!

 

Neem hier contact met mij op, we kunnen het altijd even doorspreken.

 

Dank voor het lezen van deze blog. Heb je tips of andere opmerkingen zet ze hieronder in de comments of stuur mij een e-mail. Op de comments kan ik niet reageren, maar ze zijn altijd waardevol.

 Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden