· 

Blog #37. Stralend de trouwdag beginnen in gepersonaliseerde kimono

Bedrukte satijnen kimono's voor bruiden en hun bridesquad!

 

Ben je op zoek naar een unieke en trendy manier om de voorbereidingen voor je grote dag te starten?

Zoek niet verder! Bedrukte satijnen kimono's zijn dé must-have voor bruiden en hun bridesquad. Laat mij je meenemen naar de wereld van zijdezachte elegantie en gepersonaliseerde stijl.


Tijdens getting ready moment mooie satijnen kimono voor de bruid.
Foto: Modi fotografie

Zijdeachtige schoonheid

 

Stel je voor dat je de ochtend van je bruiloft begint gehuld in een prachtige satijnen kimono. Het gladde, zijdezachte gevoel op je huid geeft een gevoel van luxe en ontspanning. Onze kimonobadjasjes zijn niet alleen comfortabel, maar ook adembenemend mooi. Zowel de trouwfotograaf als de visagiste zijn verrast als jij er zo prachtig uitziet tijdens het Getting ready moment, mooie fotomomenten die de bruidegom pas achteraf ziet. 

intiem moment in ochtend trouwdag bruid draagt kimono
Foto: Kent Fotografie

Kies jouw design

Bruid start trouwdag in satijnen kimono met bloemenprint en tekst.
Foto: Angela van Geffen Photography

Of je nu houdt van kleurrijke bloemencomposities of romantische kantmotieven , de collectie bedrukte satijnen kimono's heeft voor elk wat wils. Maak het persoonlijk door het design te kiezen dat het beste past bij jouw stijl en het thema van je bruiloft. Het wordt niet alleen een kledingstuk, maar een statement dat jouw unieke smaak weergeeft.

 

Bij AIM your WEDDING wordt speciaal voor jou een kimono samengesteld en bedrukt. In de webshop vind je enkele kimono's die je binnen een paar dagen in huis kunt hebben.


Personaliseer met tekst

 

Maak je kimono extra speciaal door er een persoonlijke touch aan toe te voegen. Voeg jullie monogrammen, quote, Mrs + nieuwe achternaam, de trouwdatum of een speciale boodschap toe aan de kimono's. Het is een subtiele maar betekenisvolle manier om deze bijzondere dag compleet te maken.  Je voelt de euforie en trots als je zijn naam gaat dragen. Jouw kimono wordt een dierbare herinnering aan de liefde en vreugde die deze dag met zich meebrengt.

 

Bruid met naam groot op kimono, zalige verschijning
Foto: Mariska Staal Fotografie
bruid met persoonlijke kimono, waar vind je gepersonaliseerde kimono?
Foto: Susan Fotografie

Personaliseer extra met bloemen

 

De kimono kan nog verder verfraaid worden met jouw lievelingsbloemen. Er zijn op de website diverse bloemgroepen te kiezen en een design is altijd speciaal voor jou samen te stellen. Je ontvangt altijd een preview en kunt kiezen uit vijf kleuren kimono's: wit, blush, champagne, terra en zwart.

 

Bruidskimono met persoonlijke twist, Mrs met naam op kimono. trouwcadeau met klasse
Foto: Merel Shoot It!

Jouw verhaal, jouw stijl

 

Wil je speciale details toevoegen aan het ontwerp, zoals een speciale bloem, hartje, vlinder of een persoonlijk detail? Laat me weten wat je in gedachten hebt en ik help je graag bij het creëren van een kimono die jullie liefdesverhaal weerspiegelt.

 

Je bent helemaal compleet als je ook een spijkerjasje hebt met dezelfde print. Je kunt gebruik maken van het combinatievoordeel.

 

 


Voor de bridesquad

 

Vergeet ook niet je bruidsmeisjes! Laat ze stralen in prachtige kimono's met bijpassende of complementaire designs. Het is een geweldige manier om eenheid te creëren in de stijl van je bruidsfeest en tegelijkertijd elk individu te laten schitteren. Stel je de prachtige foto's voor van jou en je bridesquad gehuld in op elkaar afgestemde kimono's - een herinnering voor het leven.

met bridesquad in kimono de trouwdag starten relaxed en in harmonie. samen matchend met bruidsmeisjes.
Foto: Linda Jane fotografie

Een onverwacht aanzoek

 

Stel je voor dat jij jouw bruidsmeisjes verrast met een prachtige bedrukte kimono met bijvoorbeeld hun voornaam en 'BRIDESMAID'. Terwijl zij het zijdezachte materiaal bewonderen, ontvouwt zich jouw speciale vraag. Voeg een vleugje spanning en verrassing toe aan je bruidsmeisjesaanzoek door het elegant te verpakken. Dit is alvast een emotioneel geladen aandenken aan het moment waarop je hen betrok bij jouw trouwplannen.


Maak het onvergetelijk

aanzoek aan bruidsmeisjes met gepersonaliseerde kimono.
Foto: Studio Phylicia

 

De vraag stellen of iemand bruidsmeisje wil zijn, wordt zo veel meer dan een eenvoudige mededeling. Het wordt een belevenis, een moment van blijdschap en verbinding dat ze voor altijd zullen koesteren. Stel je die stralende glimlachen voor wanneer ze niet alleen de prachtige kimono bewonderen, maar ook de gedachte erachter zien.

 

Het is zo waardevol als je jouw bruidsmeisjes kunt betrekken bij de belangrijke keuzes die je gaat maken.

 


Een aanzoek in stijl

 

Stel je voor dat je vriend jou op een bijzondere manier ten huwelijk vraagt, dit kan, je raadt het goed, met een bedrukte kimono, het perfecte medium voor een romantisch aanzoek. De tekst Mrs met zijn naam met een kaartje erbij 'Will you be my..." geeft een creatieve twist aan een traditioneel aanzoek.  


Conclusie

 

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van bedrukte satijnen kimono's en geef jezelf en eventueel je bridesquad het cadeau van pure elegantie. Deze stijlvolle, gepersonaliseerde kimono's zullen niet alleen de voorbereidingen op je bruiloft verrijken, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Stralend beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je leven was nog nooit zo chic!

 


sexy in satijnen kimono
Foto: Modi Fotografie
mooi bedrukte kimono met bloemen  en Bride

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden