· 

Blog #39. Unfinished jasje voor bruid krijgt persoonlijkheid

 

Op de zoektocht naar een bruidsoutfit die niet alleen uniek is, maar ook een persoonlijk tintje heeft, stuiten bruiden steeds vaker op de trend van beschilderde bruidsjasjes. Deze bijzondere jasjes zijn niet alleen een modieuze aanvulling, maar ook een canvas voor persoonlijke expressie.

 

Een opvallend voorbeeld hiervan is het verhaal van Sabine, een bruid in spe die koos voor een bruidsjasje waarop de bloemen al geschilderd waren, maar waarbij zij de vrijheid had om haar eigen tekst toe te voegen. Het resultaat? Een betoverend 'Blessed' bruidsjasje met een unieke twist.

 

Zie hier de beschildering van alleen de bloemen.

Het concept van het unfinished bruidsjasje

Het concept van een 'unfinished' bruidsjasje gaat verder dan de traditionele benadering van bruidsaccessoires. In plaats van een volledig ontworpen jasje, worden alleen de bloemen zorgvuldig geschilderd, waardoor ruimte ontstaat voor de bruid om haar eigen stempel op het geheel te drukken. Voor bruiden zoals Sabine biedt deze aanpak een ongekende kans om hun persoonlijkheid te laten stralen op hun grote dag.

Sabine's verhaal

Sabine, een aanstaande bruid met een verfijnde smaak en een liefde voor persoonlijke details, kwam met mij in contact op de OFWD-trouwbeurs in Utrecht. Ze werd opslag verliefd op dit jasje en moest alleen haar vriend nog even overtuigen dat dit echt voor haar bestemd was. Samen met haar gympen voor de trouwdag zou het helemaal kloppen. 

 

Dat de bloemen al geschilderd waren zorgde voor de grote indruk op haar, anders was ze vast niet op het idee gekomen om zo'n jasje te laten beschilderen of hadden we geen tijd meer in de agenda, want vooral in de bloemen zit het meeste tijd en haar trouwdag zou binnen een paar weken plaats vinden.

 

 

Dat ze haar eigen tekst mocht kiezen gaf meteen de persoonlijke twist aan het geheel. Binnen een week was dit geregeld. De tekst kreeg de kleur groen van het pak van de bruidegom.

bruid stijlvol in beschilderd trouwjasje met bloemen en tekst.
Foto: Cinematic wedding.nl

'Blessed' met persoonlijke toevoegingen:

Voor Sabine was de keuze voor de tekst op haar bruidsjasje snel gemaakt. Met een gevoel van dankbaarheid en geluk koos ze voor het woord 'Blessed'. Maar daar bleef het niet bij. Sabine voegde ook persoonlijke details toe die een diepere betekenis hadden voor haar en haar partner. Deze subtiele, maar krachtige toevoegingen zorgden ervoor dat het jasje niet alleen een modeaccessoire was, maar ook een tastbare representatie van hun liefdesverhaal. Aan het bloemwerk werden nog wat groene takken toegevoegd en werd de kleur van het pak van de bruidegom verder doorgevoerd. Aanpassingen van kleur en in de compositie zijn namelijk altijd mogelijk.

tekst geschilderd op een jasje voor bruidsmode bruidsaccessoire nummer 1, bijzonder persoonlijke toevoeging
gepimpt jasje voor de moderne stijlvolle bruid die tikje stoer is en zoekt naar iets aparts over haar trouwjurk

Voordelen van een 'unfinished' jasje

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een 'unfinished' bruidsjasje is de mogelijkheid om deel te nemen aan het creatieve proces. Bruiden kunnen niet alleen genieten van het bewonderen van de al geschilderde bloemen, maar ze kunnen ook actief betrokken zijn bij het toevoegen van hun eigen stempel aan het jasje. Dit maakt de ervaring des te waardevoller en de outfit des te unieker en waardevoller.


wat een stijlvolle bruid in gekleed jasje over bruidsjurk, compleet en persoonlijk, heerlijk comfort en stoere uitstraling.
Foto: Cinematic wedding.nl

Conclusie

Beschilderde bruidsjasjes met reeds geschilderde bloemen en de vrijheid om een persoonlijke tekst toe te voegen, bieden bruiden de

perfecte kans een persoonlijke twist te geven aan haar individualiteit. Het verhaal van Sabine illustreert hoe deze unieke benadering van bruidsaccessoires niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan de trouwoutfit, maar ook een emotioneel geladen kunstwerk dat de liefde en persoonlijkheid van het bruidspaar weerspiegelt. Voor bruiden die verlangen naar een trouwoutfit die net zo uniek is als hun liefdesverhaal, biedt het 'unfinished' bruidsjasje een prachtige en betekenisvolle keuze die vooral snel en vaak voordeliger te realiseren is.

wil je meer informatie over de mooiste jasjes voor bruiden en de mooiste aanvulling op de trouwjurk, zie de website van aim your wedding
Avontuurlijk jasje Foto: De Bruidsgasten
vind de meest bijzondere, snel te leveren leren jasjes voor de stoere toffe bruid, ook stijlvolle touch voor bruid.
Snelle levering Foto: Studio Athena

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden