· 

Blog #58 Gepimpte jasjes voor bruiden: Een Kunstzinnige en unieke touch voor je grote dag

Door Sabrina Adriaansen

gepimt jasje voor bruid met creatieve geest en hang naar meer persoonlijkheid
Foto: Ilona Veldhoven

Voor veel bruiden is het vinden van de perfecte outfit een essentieel onderdeel van het voorbereiden op hun trouwdag. Hoewel de trouwjurk vaak centraal staat, zijn de accessoires en extra's die je kiest net zo belangrijk om je persoonlijke stijl en creativiteit te laten zien. Eén van de meest opkomende trends is het dragen van gepimpte jasjes – beschilderd of bedrukt voor een unieke, kunstzinnige touch. Als kunstenaar gespecialiseerd in het personaliseren van jasjes, kan ik bruiden iets bieden dat echt uniek en onvergetelijk is.

Waarom gepimpte jasjes?

Gepimpte jasjes zijn meer dan alleen een modieuze toevoeging; ze zijn een manier om persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Hier zijn enkele redenen waarom een bruid zou kiezen voor een gepimpt jasje:

1. Unieke persoonlijke stijl

Elk gepimpt jasje is een kunstwerk op zichzelf. Of je nu kiest voor handgeschilderde ontwerpen of unieke prints, het jasje wordt een verlengstuk van je persoonlijkheid en verhaal.

bruid met gepimpt jasje met kunstzinnig ontwerp van bergen met bloemen
Foto: Timeshot.at

2. Aanpasbaarheid

Gepimpte jasjes kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de bruid. Van kleuren en motieven tot persoonlijke teksten en symbolen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

3. Tijdloze herinnering

Een gepimpt jasje is niet alleen een mode-item voor de trouwdag; het is een blijvende herinnering. Na de bruiloft kan het jasje worden gedragen bij andere gelegenheden of worden bewaard als een speciaal aandenken.


4. Perfect voor elk weer

Of je nu trouwt in de zomer of de winter, een jasje is een praktische en stijlvolle toevoeging. Het biedt warmte op koele dagen en kan worden afgegooid als het warmer wordt. Het schept de mogelijkheid om hele mooie en diverse trouwfoto's mee te laten maken.

 

 

bruid en bruidegom trouwdag met regen jasje is fijn
Foto: Mano Photography

Beschilderde jasjes: een kunstzinnige aanpak

gepimpt jasje voor cratieve bruid
Ontwerp: Marianne Naerebout

Beschilderde jasjes zijn een geweldige manier om een artistiek en uniek element toe te voegen aan de trouwoutfit. Hier zijn enkele ideeën en thema's voor beschilderde jasjes:


1. Bloemenmotieven

Bloemen zijn een tijdloos element in trouwmode. Handgeschilderde bloemen in zachte, natuurlijke kleuren kunnen een romantische en elegante uitstraling geven. Denk aan rozen, lavendel, en wilde bloemen die passen bij het bruiloftsthema.


2. Natuurlijke elementen

Naast bloemen kunnen ook bladeren, takken, vogels, en vlinders prachtig op een jasje worden geschilderd. Deze motieven versterken de verbinding met de natuur en passen perfect bij een boho of buitenbruiloft. Wat dacht je van een gewei, meerdere keren mocht ik deze schilderen op een jasje.


3. Abstracte Kunst

Voor bruiden die houden van een moderne en gedurfde stijl, kunnen abstracte patronen en vormen een unieke en stijlvolle keuze zijn. Gebruik golvende lijnen, felle kleuren, en geometrische vormen om een opvallend kunstwerk te creëren.


4. Teksten en symbolen

Als tekst kan je kiezen voor Mrs en de nieuwe achternaam, een quote of stukje songtekst. Voeg persoonlijke symbolen, initialen, of een speciale datum toe om je jasje echt uniek te maken. Dit kan een intiem en betekenisvol element toevoegen aan je trouwoutfit.

gepimpt bruidsjasje met tekst en symbolen en bloemen

Bedrukte jasjes: Creatieve prints

1. Geselecteerde prints

Bedrukte jasjes bieden een andere manier om creativiteit en stijl te combineren. De jasjes zijn sneller te leveren, binnen 5 weken en de prijs is lager dan beschilderde jasjes.

Je kunt een keuze maken uit vele prints die al voorbereid zijn, ze heten de Blue prints.

 

 

Ook is een nieuwe compositie te maken met de bloemen en elementen die in het portfolio zitten (vraag er gerust naar)

gepimpt spijkerjasje voor bruid
Trouwjurk: The One Bridal

2. Trouwkaartje of trouwlogo

Een digitaal design van een trouwkaartje of trouwlogo is goed te gebruiken om een spijkerjasje mee te bedrukken, dit scheelt ook enorm in de kosten. Dit logo kan ik nog aanpassen en eventueel aanvullen met groene takken en/of bloemen.


Hoe regel je een gepimpt persoonlijk jasje?

1. Bepaal het materiaal van jouw trouwjasje. Alleen stof (katoen kan bedrukt worden).

2. Maak een afspraak om je ideeën en wensen te bespreken. Bespreek kleuren, thema’s, motieven, en eventuele persoonlijke details die je in het ontwerp wilt verwerken. Of kies en bestel via de website hier een spijkerjasje. 

3. Na schetsen en een akkoord op de prijs, mag je jouw jasje sturen of ons spijkerjasje erbij bestellen. Je doet een aanbetaling.

4. Jasje gaat gepland worden

Conclusie

Gepimpte jasjes zijn een prachtige en unieke toevoeging aan de trouwoutfit van elke bruid. Ze bieden een manier om persoonlijke stijl, creativiteit, en betekenisvolle details te integreren in een kledingstuk dat niet alleen op de trouwdag, maar ook daarna een speciale plaats in je garderobe zal innemen. Of je nu kiest voor handgeschilderde ontwerpen of creatieve prints, een gepimpt jasje maakt je trouwoutfit echt onvergetelijk.

Dank voor je aandacht, mocht je nog vragen hebben stel ze hier via een e-mail.

 

Lees nog meer blog hieronder alvast twee aanbevolen blogs.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden