Blog 23. Van grof idee naar persoonlijk design
BLOGS AIM your WEDDING · 12. mei 2021
Ben je benieuwd hoe het proces gaat van idee naar uiteindelijk design? Vooral voor prijspakketten goud en platina is het zo verrassend dat het ontwerp een hele andere, meer persoonlijke wending kan krijgen. Laat ik kort uitleggen welke vragen ik stel om tot dé vertaling te komen voor jouw persoonlijke one-of-a-kind jasje. Hiermee kan jij ook alvast aan de slag, zodat je al een idee hebt wat helemaal JULLIE is en mag terug komen op een artistieke manier op jouw jasje.

Blog # 11. Floral stories  -  Bloemen voor eeuwig bewaren
Leveranciers trouwbranche · 28. maart 2021
Jody heb ik leren kennen via Instagram. Met beiden een passie voor bloemen en hun kunstzinnige vormen proberen wij ze te vereeuwigen ieder op onze manier. Floral stories heb ik de laatste jaren zien groeien en opbloeien tot een volwassen bedrijf. Vol verwondering bekijk ik altijd de filmpjes van Jody waarin ze de perfect gedroogde bloemen insluit in epoxyhars in de meest mooie vormen. Ook levert zij tegenwoordig de mooiste zijden bloemen onder de naam @flowersbyfloralstories.

Blog #22. Trouwreportage met jasje mijn 15 tips
26. maart 2021
De trouwreportage op jullie trouwdag is een afspiegeling van jullie mooiste momenten. Alle items die zorgen voor jullie gewenste sfeer wil je graag vangen in jullie trouwalbum, zo ook het jasje dat je speciaal hebt laten beschilderen of bedrukken. Mijn tip is, bereid je samen met de trouwfotograaf voor op de verschillende poses die jullie willen aannemen en maak het tot een succes waar je nog lang met veel plezier en liefde op terug kunt kijken. Inspirerend, lees je mee?

Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
RiCon Fotografie - Rika Conradi Willen jullie een bruidsfotograaf die met jullie meedenkt? Mijn naam is Rika. Met mijn man Dik op de achtergrond runnen we RiCon Fotografie, een bedrijf voor jullie Bruidsreportages, maar ook Loveshoots, Bridal Boudoir Fotosessies en Familiereportages. RiCon Fotografie is in 2004 opgericht en sindsdien hebben we honderden bruidsparen op hun mooiste dag mogen fotograferen. En daar zijn we supertrots op! Want ook al kunnen we voorbeeld albums laten zien en is er...

wishes and vows weddingplanner, cermoniemeester en styist
Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
Wishes and Vows voor het ultieme ontzorgen van jouw bruiloft in al zijn vormen.

Blog #8. Spoonful of Sugar - Patisserie
Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
A Spoon ful of sugar klinkt al als een klok, laat staan wat deze kanjers kunnen maken voor jouw bruiloft. Ware kunstwerkjes met verfijnde smaken. Pure liefde wat met cake, room en marsepein een ware beleving geeft. Enjoy!

Blog #7.  Maxcript - Kalligrafie & Stationery
Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
Maxime houdt van top kwaliteit en dat zie je terug in haar kalligrafie. Vol finesse, luchtige krullen en beheersing. Verder is ze een gulle gever en deelt zij veel van haar kunnen, daar kunnen wij allemaal van mee genieten!

Blog #6.  Bedrukt spijkerjasje
BLOGS AIM your WEDDING · 26. maart 2021
Prin t on fabric Naast de dienst om jasjes te kunnen beschilderen, heb ik ook een tool ontwikkeld om spijkerjasjes te kunnen bedrukken. Professioneel dan wel, niet met folie en een pers, maar met speciale inkt die zorgt voor een perfecte uitstraling ook na diverse wasbeurten. Velen zien het verschil niet tussen bedrukt en beschilderd, een groot compliment! Waarom deze tool erbij? Bedrukte spijkerjasjes zijn snel te leveren als dat nodig is, minimaal 2 à 3 weken zijn nodig, hierdoor is mijn...

Leveranciers trouwbranche · 26. maart 2021
Corine van Vliet is een enthousiast en bevlogen trouwambtenaar met ontzettend veel ervaring en inlevingsvermogen. Lees haar blog en raak gemotiveerd.

Blog #4. Vijf tips voor jouw unieke bruidsjasje
BLOGS AIM your WEDDING · 03. maart 2021
Wat is dat nou met die hype over customized jasjes voor bruiden? Laat mij het je uitleggen, de oorsprong, de uitvoering en wat kan je erop en ermee? Is het voor Bohobruiden, festival thema's, motor minded chicks? Nee, totaal niet, de combinatie van een stoer jasje met botanische beschildering maakt het een fashionable feminiene bruidsjasje en jouw trouwjurk gaat na de trouwdag de kast in, dit jasje blijft je omhullen als een dierbare vriend, vol herinneringen! Te leuk, laat je overtuigen!

Meer weergeven