Blog 41#. De eigenwijs persoonlijke touch aan je bruidsoutfit
BLOGS AIM your WEDDING · 22. februari 2024
Maak het verschil met een bedrukt spijkerjasje met persoonlijke details. Je zult je fijn jezelf voelen en stralen als bijzondere bruid.

Blog #40. Spatten? Een spijkerjasje met pit voor de bruid met lef.
BLOGS AIM your WEDDING · 09. januari 2024
Ontdek een gedurfde trouwtrend: bedrukte spijkerjasjes voor bruiden met lef! Kies voor spatten en bloemen of personaliseer met quotes en je nieuwe achternaam. Combineer stoer en elegant. Voeg een moderne twist toe aan je bruiloftsstijl en laat je persoonlijkheid stralen op de grote dag. Durf anders te zijn en maak een onvergetelijk statement met deze eigentijdse bruidslook!

Blog #39. Unfinished jasje voor bruid krijgt persoonlijkheid
BLOGS AIM your WEDDING · 29. december 2023
Ontdek de betovering van beschilderde bruidsjasjes, waarbij de bloemen al prachtig zijn geschilderd, maar de bruid haar eigen tekst kan kiezen. Sabine koos voor 'Blessed' met persoonlijke details, waardoor het jasje een unieke en emotionele touch kreeg. Het 'unfinished' concept biedt bruiden de kans om actief deel te nemen aan het creatieve proces, waardoor hun trouwoutfit een persoonlijke en betekenisvolle expressie wordt van hun liefdesverhaal.

Handbeschilderde jasjes voor bruiden. Stijlvolle, stoere eyecatchers
BLOGS AIM your WEDDING · 27. december 2023
Ontdek de magie van handbeschilderde bruidsjasjes waar kunst, kwaliteit en individualiteit samensmelten. Van bloemenpracht tot betekenisvolle tekst, deze eyecatchers zijn unieke expressies van jouw stijl op de trouwdag. Elk jasje, een draagbaar kunstwerk, belooft bewondering als de ultieme eyecatcher. Een onvergetelijke bruidslook die op het lijf geschreven kan zijn, ontdek het hier.

Moderne bruidsuitstraling: Customized Spijkerjasjes voor bruiden met lef
BLOGS AIM your WEDDING · 27. december 2023
Stap uit de traditionele trouwmode en omarm een gedurfde, persoonlijke bridal look met onze bedrukte customized spijkerjasjes! In deze blog ontdek je hoe deze eigentijdse denim accessoires bruiden met lef de kans geven om hun authenticiteit te laten stralen op de grote dag. Van stoere personalisatie met krachtige quotes en opvallende bloemmotieven tot een edgy kleurenpalet dat verder gaat dan traditioneel denimblauw – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Blog 37#. Stralend de trouwdag beginnen in gepersonaliseerde kimono
BLOGS AIM your WEDDING · 10. november 2023
Een bedrukte satijnen kimono voegt een onmiskenbare meerwaarde toe aan de bruidservaring. Het zelf samenstellen heeft grote voordelen en veel is mogelijk, Laat je informeren in deze blog.

Blog #36. Shootlocaties, mooie pareltjes in Nederland
BLOGS AIM your WEDDING · 28. augustus 2023
Een locatie voor een fotoreportage is bepalend voor de hele sfeer van de reportage. Wij zochten de pareltjes in Nederland, de mooie straatjes die vanzelf al sfeer hebben, zelfs als het bewolkt is of regent. Bezoek de stadjes ook eens!

BLOGS AIM your WEDDING · 18. juli 2023
DEZE BLOG IS IN DE MAAK....kom later nog eens terug, of lees ondertussen mijn andere blogs.

Blog #34.  Rebelse bruiden gaan buiten de kaders
BLOGS AIM your WEDDING · 09. februari 2023
"Ga maar los met spetteren, leef je uit!" "Buiten de kaders gebeuren de mooiste dingen" "Dit is helemaal IK" Mijn rebelse bruiden aan het woord, ze weten precies wat ze willen, niet standaard, niet te lief en al helemaal niet te zoetsappig. Ik connect hier wel mee, inwendig ben ik ook wat rebels, al zie je dat in mijn kledingstijl niet terug, maar daar gaat het niet om, het gaat om de stoere bruiden die met lef hun identiteit laten zien, vol trots en power, want het zijn echte power vrouwen,...

Blog #33. Zwanger zijn en trouwen
BLOGS AIM your WEDDING · 09. januari 2023
Zwanger zijn en trouwen je kunt ervoor kiezen en laat die zwangerschapsglow jou als bruid maar extra stralen! Natuurlijk had deze bruid voor een bedrukt spijkerjasje gekozen, een stukje maatwerk. Lees en kijk snel verder.

Meer weergeven

AIM YOUR WEDDING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Bezoek atelier:

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden