Het Proces naar een customized jasje

Jouw jasje voor je complete bruidslook wordt in en paar stappen realiteit.

Er zijn twee trajecten het CUSTOM TRAJECT (maatwerk) en het BLUE PRINT CONCEPT (voordeligst, maar beperkt).

Het custom traject verloopt via onderstaande stappen.

Heb je al een idee, of zullen we samen sparren? Vind je een voorbeeld op de website of heb je een Pinterestbord. Samen komen we er uit wat jouw droomjasje zal worden. Denk alvast na over je budget.

Wordt het een beschilderd of een bedrukt jasje?  Dit is van invloed op de prijs en de beschikbare tijd. Na overleg over die prijs (check hier de prijzen)  mag je een aanbetaling doen. Jouw reservering staat nu veilig.

Je mag jouw jasje sturen of je koopt bij mij een spijkerjasje en mogelijk een (vegan)leren jasje (beperkt beschikbaar)

 

In geval van schilderen zorg ik dat jouw jasje minstens een maand voor je trouwdag geleverd is. Bedrukte jasjes worden binnen 4 wk na aankomst bedrukt. Het restant wordt gefactureerd.


Jouw budget voor een customized jasje

Heb je nagedacht over het budget dat je beschikbaar hebt voor zo'n kunstzinnig, vaak exclusief jasje?

Reken voor een bloem met tekst voor een beschilderd jasje een prijs vanaf €450,- voor een bedrukt spijkerjasje vanaf €175,- (incl.BTW)

 

Voor een beschilderd jasje geldt logischer wijs, hoe meer elementen, hoe hoger de prijs. Puur handwerk. Er zijn diverse pakketten. Zie hier de prijzen voor een beschilderd jasje en hier voor een bedrukt jasje, waarbij de bloemen allemaal eerst digitaal zijn getekend.

Aanbetaling is reservering

 

Natuurlijk vertrouw je op mijn ervaring en expertise, ik verzeker je met alle toewijding en liefde maak ik van jouw casual jasje een waar bruidsjasje! Er zijn al meer dan 200 bruiden je voorgegaan!

 

Ik vraag een aanbetaling van €100,- en dit is meteen een reservering in de agenda, erg belangrijk in het hoogseizoen!

 

Er wordt op trouwdag geschilderd, daarbij zorg ik dat jouw jasje minstens een maand voor je trouwdag terug gezonden is. Of voor jouw pasmoment. Reserveer zodra je weet dat je een customized, beschilderd jasje wilt. Het kan niet vroeg genoeg vast liggen.

 

Voor bedrukte spijkerjasjes heb ik altijd tussendoor tijd, eventueel een mooie escape!

Je kunt ook een gekleurd jasje sturen, zwart, roze, maakt niet uit. En denk natuurlijk aan de jasjes van de bruidsmeisjes of jonkers.

Jouw jasje/ons jasje?

een bruid met een jasje is cool
Fotocredits: Aletha Buitink Fotografie

 

Meestal stuur of breng jij JOUW jasje. Zodoende past hij perfect.

Het merk maakt mij echt niet uit. Er zijn kooptips om te raadplegen.

 

In het geval van spijkerjasjes hebben wij eventueel van het Nederlandse merk LTB jasjes op voorraad. (zonder polyester)

Deze zijn te beschilderen of te bedrukken en zijn wat betreft de pasvorm uitermate geschikt voor de bruid.

 

Je kunt om advies vragen als je twijfelt.

Update foto's van de Making of van jouw jasje

 

Als je het interessant vindt kan ik je updates sturen en tussentijds vragen stellen over de grootte, de kleur en eventuele toevoegingen. Niet altijd is hier tijd voor, maar meestal wel.

 

Ondertussen stuur ik je de restantfactuur.

 

Zodra de betaling binnen is en jij 150% tevreden bent, dan wordt het jasje in een cadeauverpakking naar je verzonden. PostNL houd je op de hoogte van de bezorgdatum en tijd.

 

Een waardevol cadeau aan jezelf!

 

Huwelijksfoto's & review

stoere bruid met gepersonaliseerd jasje
Fotocredits: Danielle van Greve

Na uren en uren gewerkt te hebben aan jouw jasje is het super tof als ik (ruim) na jullie trouwdag ook wat foto's mag ontvangen.

 

Als je mij toestaat om de foto's te posten op social media, dan ontvang ik de foto's graag per e-mail in een grootte > 300kb, zodat ze niet onscherp zijn. Allereerst vraag ik altijd eerst toestemming aan de fotograaf.

 

Een review is altijd fijn om te ontvangen en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Dat kan je hier doen.

 

 

. beschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjack beschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjackbeschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjackbeschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjackbeschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjackbeschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjackbeschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjackbeschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjackbeschilderdjasje beschilderdjasje beschilderdjack beschilderdjackje beschilderd customized jasje jack bikerjack