Het Proces naar een customized jasje

Jouw jasje voor je complete bruidslook wordt in en paar stappen realiteit.

Er zijn twee trajecten het CUSTOM TRAJECT (maatwerk) en het BLUE PRINT CONCEPT (voordeligst, maar beperkt).

Het custom traject verloopt via onderstaande stappen.

Heb je al een idee, of zullen we samen sparren? Vind je een voorbeeld op de website of heb je een Pinterestbord. Samen komen we er uit wat jouw droomjasje zal worden. Denk alvast na over je budget.

Een Blue print jasje bestel je in een paar klikken.

Wordt het een beschilderd of een bedrukt jasje?  Dit is van invloed op de prijs en de beschikbare tijd. Na overleg over die prijs (de prijs is afhankelijk van je wens)  mag je een aanbetaling doen. Jouw reservering staat nu veilig.

Je mag jouw jasje (van ieder materiaal) sturen of je koopt bij mij een spijkerjasje,  Jouw spijkerjasje mag geen polyester bevatten.

 

In geval van schilderen zorg ik dat jouw jasje minstens een maand voor je trouwdag geleverd is. Bedrukte jasjes worden binnen 4 wk na aankomst bedrukt. Het restant wordt gefactureerd. Na de laatste foto met jouw akkoord wordt het jasje verstuurd.


Jouw budget voor een customized jasje

Heb je nagedacht over het budget dat je beschikbaar hebt voor zo'n kunstzinnig, vaak exclusief jasje?

Reken voor een bloem met wat kleine bloemetjes, groen en tekst voor een beschilderd jasje een prijs vanaf €450,- voor een bedrukt spijkerjasje vanaf €197,- (incl.BTW), een jasje met alleen tekst is voordeliger. 

 

Voor een beschilderd jasje geldt logischer wijs, hoe meer elementen, hoe hoger de prijs. Puur handwerk. Er zijn diverse pakketten, maar ieder jasje heeft zijn eigen uitdagingen in tijd en expertise. Na een gesprek maak ik diverse schetsen met diverse prijzen, ik houd rekening met jouw budget.

 

Zie hier de prijzen voor een bedrukt jasje, waarbij de bloemen allemaal eerst digitaal zijn getekend.

Met een reservering heb je stap 1 al gezet!

 

Natuurlijk vertrouw je op mijn ervaring en expertise, ik verzeker je met alle toewijding en liefde maak ik van jouw casual jasje een waar bruidsjasje! Er zijn al meer dan 400 bruiden je voorgegaan!

 

Ik vraag een aanbetaling van €100,- en dit is meteen een reservering in de agenda, erg belangrijk in het hoogseizoen!

 

Er wordt op trouwdatum geschilderd, daarbij zorg ik dat jouw jasje minstens een maand voor je trouwdag terug gezonden wordt (tenzij je laat hebt ingestuurd). Of voor jouw pasmoment als dat mogelijk is. Reserveer zodra je weet dat je een customized, beschilderd jasje wilt. Het kan niet vroeg genoeg vast liggen.

 

 

Voor bedrukte spijkerjasjes heb ik altijd tussendoor tijd, eventueel een mooi alternatief als een beschilderd jasje niet meer gaat lukken of boven je budget valt.

Je kunt ook een gekleurd jasje sturen, zwart, roze, maakt niet uit. En denk natuurlijk aan de jasjes van de bruidsmeisjes of jonkers.

Jouw jasje/ons jasje?

een bruid met een jasje is cool
Fotocredits: Aletha Buitink Fotografie

 

Meestal stuur of breng jij JOUW jasje. Zodoende past hij perfect.

Het merk maakt mij echt niet uit. Er zijn kooptips om te raadplegen.

 

In het geval van spijkerjasjes hebben wij eventueel van het Nederlandse merk LTB Jeans jasjes op voorraad. (zonder polyester)

Deze zijn te beschilderen of te bedrukken en zijn wat betreft de pasvorm uitermate geschikt voor de bruid, mooi nauwsluitend, kort en toch niet knellend, maar zacht en soepel.

 

Je kunt om advies vragen als je twijfelt.

Update foto's van de Making of van jouw jasje

 

Als je het interessant vindt kan ik je updates sturen en tussentijds vragen stellen over de grootte, de kleur en eventuele toevoegingen. Niet altijd is hier tijd voor, maar meestal wel.

 

Ondertussen stuur ik je de restantfactuur.

 

Zodra de betaling binnen is en jij 150% tevreden bent, dan wordt het jasje in een cadeauverpakking naar je verzonden. PostNL houd je op de hoogte van de bezorgdatum en tijd. Je mag het ok op komen halen om risico te vermijden.

 

Een waardevol cadeau aan jezelf!

 

Huwelijksfoto's & review

stoere bruid met gepersonaliseerd jasje
Fotocredits: Danielle van Greve

Na uren en uren gewerkt te hebben aan jouw jasje (gemiddeld 15 uur) is het super tof als ik na jullie trouwdag ook wat foto's mag ontvangen.

 

Als je mij toestaat om de foto's te posten op social media, dan ontvang ik de foto's graag per e-mail in een grootte > 300kb, zodat ze niet onscherp zijn. Allereerst vraag ik altijd toestemming aan de fotograaf.

 

Een review is altijd fijn om te ontvangen en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Dat kan je hier doen.

 

 

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden