· 

Blog #52. Trouwlogo op bruidsjasje, zeer persoonlijk en herkenbaar accessoire

Door Sabrina Adriaansen

In de wereld van bruiloften zijn persoonlijke accenten steeds belangrijker geworden. Bruiden willen dat hun grote dag niet alleen onvergetelijk is, maar ook volledig uniek en afgestemd is op hun eigen stijl. Een van de nieuwste en meest creatieve trends die we tegenwoordig zien, is het personaliseren van trouwjasjes met een speciaal ontworpen trouwlogo. Dit geeft niet alleen een persoonlijk tintje aan hun outfit, maar creëert ook een blijvend aandenken aan hun speciale dag.

De betekenis van een trouwlogo

 Een trouwlogo is meer dan alleen een mooi plaatje. Het is een symbool van de liefde en verbinding tussen twee mensen. Dit logo kan de initialen van het bruidspaar bevatten, een belangrijke datum, of een ander symbool dat betekenis heeft voor hen. Door dit logo op hun trouwjasje te laten schilderen of bedrukken, dragen bruiden een stukje van hun verhaal en persoonlijkheid met zich mee.

Stel je hebt een mooi trouwlogo of ontwerp laten maken, lees dan verder, dan kan ik iets voor je betekenen hierin.

 

Keuze van het Jasje: De keuze van het jasje is cruciaal. Sommige bruiden kiezen voor een leren jasje voor een stoere look, terwijl anderen de voorkeur geven aan een spijkerjasje voor een meer casual, boho-stijl. Ook zijn er bruiden die gaan voor een elegant blazer jasje dat perfect past bij hun trouwjurk.


Schilderen of bedrukken

Er zijn verschillende technieken om het logo op het jasje aan te brengen. Handgeschilderde ontwerpen zijn populair vanwege hun unieke en ambachtelijke uitstraling. Bedrukte logo's kunnen echter gedetailleerder en consistenter zijn, vooral voor complexe ontwerpen en zeker handig als er ook jasjes voor bruidsmeisjes worden bedrukt.

spijkerjasje Levi's met trouwlogo met draken geschilderd

Voordelen van een gepersonaliseerd trouwjasje

  • Uniek: Geen twee jasjes zijn hetzelfde, wat betekent dat elk jasje een uniek kunstwerk is.
  • Persoonlijke betekenis: Het jasje heeft een speciale betekenis en herinnert de bruid altijd aan haar trouwdag.
  • Blijvend aandenken: Anders dan de trouwjurk, die vaak slechts één keer wordt gedragen, kan het jasje ook na de bruiloft gedragen worden, waardoor het een blijvend aandenken wordt.
  • Stijlvol accessoire: Het jasje kan een statement piece zijn dat de outfit van de bruid compleet maakt en haar stijl benadrukt.

Een uniek trouwjasje maakt je looks af

Vele bruiden hebben deze trend al omarmd en delen graag hun ervaringen. Zo vertelt Elzemieke, een bruid uit Amsterdam: "Ik wilde iets unieks voor mijn bruiloft en besloot om mijn leren jasje te laten schilderen met ons trouwlogo. Het was geweldig om te zien hoe het jasje mijn persoonlijkheid en ons verhaal weerspiegelde. En nu, telkens als ik het draag, brengt het me terug naar die mooie dag."

after-weddingday-beschilderde-denimjacks

Bruid en bruidsmeisjes samen in een gepersonaliseerd spijkerjasje

Myrna liet drie spijkerjasjes bedrukken met hun trouwlogo voor haar en haar bruidsmeisjes. Haar spijkerjasje kwam uit mijn voorraad en voor haar bruidsmeisjes kocht ze van LTB Jeans het model Eliza dat perfect matchte.

 

Wist je dat een jasje met een eigen logo veel voordeliger is en maak ik een ontwerp dan zijn ook de volgende jasjes voordeliger als het zelfde ontwerp kan worden gebruikt.


Design op spijkerjasje als op het trouwkaartje

Je hoeft niet een eigen trouwlogo te hebben, maar een (digitaal) ontwerp dat gebruikt wordt voor het trouwkaartje kan ook op jouw jasje terug komen. Ik kan het naschilderen (bij leer en alles wat geen katoen is) of bedrukken. 

 

Hierboven zie je het spijkerjasje van Jet, zij trouwde in Italië en Ci Sposiamo betekent: "Wij gaan trouwen". Hun trouwontwerp paste ik nog wat aan met monogrammen en trouwdatum.

bedrukt spijkerjasje net als trouwkaartje

Het spijkertrouwjasje van Marja kon ik afleiden van het trouwkaartje. Het ontwerp kon ik niet krijgen zonder achtergrond en in goede resolutie, dus tekende ik de bloemetjes en grastakjes na. De tekst koos zij erbij en ook dit jasje gaf haar dat fijne gevoel van jezelf kunnen zijn.


Conclusie

 

Het personaliseren van een trouwjasje met een trouwlogo is een prachtige manier om een persoonlijke en blijvende herinnering te creëren. Het combineert kunst, mode en sentiment op een unieke manier, waardoor het een trend is die zeker zal blijven groeien in populariteit. Voor bruiden die op zoek zijn naar dat extra speciale detail om hun trouwdag onvergetelijk te maken, is een gepersonaliseerd trouwjasje zeker het overwegen waard.

 

En weet je, heb je geen trouwlogo, in veel gevallen maken we een ontwerp dat bijna als een trouwlogo lijkt als je wilt. Zoals hiernaast.


Wil jij ook zo'n jasje laten maken?

Heel eenvoudig, je stuurt mij een mail en we zetten het in gang als we een akkoord hebben bereikt.

Binnen 3-5 weken heb jij dan jouw jasje in huis en je kunt er met voordeel ook altijd een kimono bij bestellen.

Wat zullen jouw bruidslooks een extra dimensie krijgen! 

contact leggen om tot het mooiste bruidsaccessoire te komen

Dank voor je interesse, graag help ik je verder aan een onvergetelijke toevoeging aan jouw bruidsoutfit.

 

Hieronder vind je nog wat verwijzingen naar andere blogs:

 

blog over bruidskimono voor glamour bruid
spijkerjasje voor bruid bedrukt met bloemen en tekst statement

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden