· 

Blog #25. Grote Bridesquads in customized jasjes

Een aantal bruidsmeisjes om je heen geeft een heel fijn gevoel van samen zijn, samen dit spannende moment als vrouwen onder elkaar delen. Het versterkt de band enorm en voor de foto's is het bijzonder speciaal. 

 

Trouwen met een bridesquad om je heen voelt groots, gesteund en bijzonder!

 

Het wordt steeds populairder om volwassen bruidsmeisjes te verzamelen. Zussen, vriendinnen, zij die je na aan het hart staan kunnen je Bride's crew vormen. Het geeft een band en gezamenlijke voorpret.

 

De bruidsmeisjes kunnen een taak krijgen, ze kunnen gasten begeleiden naar de zitplaats of zorgen dat het gastenboek wordt gevuld. Ze kunnen achter de cadeautafel staan, het boeket vasthouden en de bruid begeleiden. Zij kunnen de trouwjurk, sluier en make-up in de gaten houden en een seintje geven wanneer iets niet meer goed zit.

 

De bruidsmeisjes dragen mooie jurken in dezelfde tinten of ton-sur-ton kleuren en met een customized spijkerjasje of (faux) leren jasje is het plaatje compleet zeker als de bruid ook zo'n jasje draagt en alles sterk bij elkaar matcht.

 

We hebben het in deze blog dus over volwassen bruidsmeisjes in blog #17# lees je meer over trouwen met jonge bruidskinderen. Er is ook een pagina op de website gewijd aan bruidsmeisjes, vind hem hier (meer lees eerst deze blog verder voordat je weggaat).

 

Hier volgen 5 bridesquads waarvoor ik jasjes mocht customizen.

 

 

1. Jamie wilde haar zussen en getuige verrassen met een customized spijkerjasje. Ze bracht de jasjes naar het atelier en we bespraken haar wens. Ze wist precies wat ze wilde, heerlijk!

 

De jasjes verpakte ik afzonderlijk, zodat ze op de trouwdag gegeven konden worden, dit gaf deze leuke fotomomenten. 

De jasjes worden nog steeds gedragen, gewassen en gedragen.

 

Foto's: Studio Phylicia


2. Robin wilde dol graag trouwen op Ibiza toen Corona roet in het eten gooide. De jasjes voor haar en haar beste vriendinnen mocht ik alvast schilderen, want ze hadden een pré-wedding gepland.

 

Tijdens het schilderproces stuurde ze nog veel bij, want ze had moeite met het visualiseren wat begrijpelijk is. In de ruit zie je een sterrenhemel met het sterrenbeeld Grote beer, dit verwijst naar de locatie op Ibiza waar ze ten huwelijk is gevraagd. Inmiddels ben ik benieuwd of ze getrouwd zijn.

 

To be continued.

 

 

Foto's: Kiss my cam Photography


3. Tamara uit België had zelf een jasje uit Amerika laten komen, helaas moest deze ingenomen worden want de maatvoering klopte niet.

 

Ze had AIM your WEDDING daarna ontdekt en wilde dolgraag jasjes voor haar dochters en plusdochters verzorgen. Ze was op zoek naar een saamhorige uitstraling wat zo belangrijk is in zo'n samengesteld gezin.

 

Je ziet dat de jasjes dit gevoel versterken. 

In samenspraak kozen we voor voorletters en een bloemgroepje, het moest rustig blijven. Tamara heeft gekozen voor de LTB spijkerjasjes uit onze voorraad en vertelde later dat ze mooi op maat vielen. Iedereen was dol enthousiast.

bridescrew met matchende spijkerjasjes, saamhorig en passend bij bruid. bruidsmeisjesjurken met vestje en bedrukt jackje. flitsende bridescrew, girlsgang
Kenny van Hoorenbeeck Fotografie

4. Isabelle ook uit België wilde haar dochters en plusdochters ook graag om zich heen in matchende spijkerjasjes.

Ze stuurde zelf haar jasjes op en ondertussen overlegden we over het lettertype en de bloemcompositie.

 

Bedrukte jasjes worden geprint met inkt, het is geen folie wat je bij goedkope aanbieders wel eens ziet. Deze folie kan loslaten en is niet duurzaam. Door voor kwaliteit te kiezen geef je een cadeau dat nog een tijd doorgedragen kan worden en een mooi aandenken is en zal blijven.

 

Vraag naar het voordeel bij meer dan twee jasjes.

 

5. Voor Jana en Tinne uit België mocht ik acht jasjes bedrukken. Nederlandse bruiden waar blijven jullie grote Bridesquads?

Ze stuurden Tom Tailor spijkerjasjes in damesmaten en één klein maatje voor Lena. Ze kregen allemaal een print met een bloemgroep en de voornamen, super persoonlijke cadeaus.

 

De foto's zijn bijzonder om te zien, zo waren de reacties ook vertelde Jana met hun tot nu toe grootste crew.

 

Foto's: Fotogreef.be

Koonings bruid in spijkerjasje met bridescrew, zo'n  bridesquad is heel bijzonder saamhorig, speciaal en toffe trouwherinnering
Totem foto en video

Net niet nr. 6.

Jaaa, een Nederlandse grote bridesquad van Maaike!

Zij  trouwde in een beschilderd spijkerjasje, als ik geweten had dat ze een hele bridescrew had dan had ik graag de andere jasjes ook van iets willen voorzien natuurlijk. Helaas kwam het niet ter sprake, een gemiste kans naast al die Belgische crews!

 

Toch wil ik je deze geweldige foto niet onthouden, je kunt voelen hoe het is met al je lieverds om je heen. 

bridesquad populair in leren jasjes saamhorig, gave squad, team bride
Nanda van der Eijk Fotografie

Net niet nr. 7

Voor Mariska beschilderde ik een leren jasje, helemaal zoals ik dat graag wil, met een love story.

 

Later zag ik dat ze een hele bridesquad had, wat had ik die jasjes graag willen beschilderen voor een mooie prijs, want dit juich ik zo toe!

 

Vraag er dus altijd naar of we tot een passende prijs kunnen komen voor de bruidsmeisjes, al blijft waardering voor het handwerk natuurlijk belangrijk. Je kiest voor kwaliteit, geen plakplaatje.

 

Dank voor je aandacht, je ziet dat grote bridesquads ook in Nederland en vooral België te vinden zijn. Laten we na coronatijd hier weer meer van gaan genieten, want je trouwt maar één keer en dan graag compleet en met je lieverds om je heen. Vooral bij samengestelde gezinnen is dit een mooie saamhorige uitstraling, waar fijn op teruggekeken wordt.

Wil je meer lezen download dan gratis het e-book over bruidsmeisjes of in het algemeen over bedrukte spijkerjasjes of beschilderde jasjes.

 

Wil je dat ik meedenk met je en een offerte voor jouw Team Bride ga maken, laten we dan beginnen met contact leggen via onderstaande veld óók als je (faux) leren jasjes wilt laten beschilderen. 

 

Vond je deze blog inspirerend en wil je meer interessante blogs lezen geef hieronder dan een kort berichtje, je geeft mij hiermee een duwtje in de rug om jou nog meer te informeren. Dank je wel!

 

Liefs,

Sabrina

P.S. Vind hier nog een aantal reels die ik maak als ik meerdere foto's ontvang van de bruid.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

BESTELLING

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden