· 

Blog #51. Curvy en stralend: bruidsoutfits voor de bruid met een maatje meer

Door Sabrina Adriaansen

curvy bruid stralend in bedrukt spijkerjasje XXL
Foto: Thema fotografie

 

Elke bruid verdient het om zich op haar grote dag prachtig en zelfverzekerd te voelen, ongeacht haar maat.

 

Voor curvy bruiden is er een wereld vol stijlvolle bruidsmode te vinden die perfect aansluit bij de natuurlijke rondingen en de persoonlijke smaak.

 

Een trend die steeds populairder wordt, is het combineren van de traditionele bruidsjurk met een hip, op maat gemaakt jasje. Laten we eens duiken in de wereld van bruidsmode voor bruiden met een maatje meer en ontdekken hoe je jouw bruidslook compleet maakt met een fantastisch jasje.

 

De perfecte jurk voor jouw lichaam

 

Het kiezen van de juiste bruidsjurk begint bij het omarmen van je lichaam en het vinden van een stijl die jouw beste eigenschappen benadrukt. Hier zijn een paar tips:

  1. A-Lijn Jurk: Deze stijl is flatterend voor bijna elk figuur. Het accentueert de taille en loopt geleidelijk uit, wat zorgt voor een elegante, vloeiende look.
  2. Empire Taille: Deze jurken hebben een hoge taille net onder de buste, waardoor ze een verlengend effect hebben en comfortabel zitten.
  3. Mermaid of Fit-and-Flare: Als je trots bent op je rondingen en ze wilt benadrukken, is deze stijl perfect. Hij sluit strak aan tot net boven de knie en loopt dan wijd uit.
  4. Boho Chic: Losse, vloeiende jurken met een bohemian uitstraling kunnen heel flatterend zijn en geven een romantische, ontspannen look.

Het hippe customized jasje

Een trend die de laatste jaren veel aan populariteit heeft gewonnen, is het toevoegen van een op maat gemaakt jasje aan de bruidsoutfit. Dit is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor de koudere avonden of een informelere receptie. Hier zijn enkele ideeën voor het perfecte jasje:

 

  • Denim Jasje: Voeg een persoonlijke touch toe aan een casual denim jasje met een mooie geïllustreerde print of beschildering zoals favoriete bloemen, Mrs met nieuwe naam, trouwdatum, initialen of zelfs een leuke quote. Dit geeft een stoere en moderne twist aan je look.
curvy bruid met grote maat draagt gepersonaliseerd custom spijkerjasje
Foto: Nienke Stegeman
curvy bruiden dragen graag spijkerjasje breekt de lengte
Foto: Fotogreef

  • Leren jasje: Voor de bruid die van een edgy stijl houdt, is een leren jasje een geweldige optie. Kies voor klassiek zwart of ga voor een opvallende kleur die past bij je trouwthema. Crème jasjes zijn ook steeds meer in trek door hun ton-sur-ton zachte combinatie met de trouwjurk en verfijnde, romantische beschildering. 
curvy grote maten bruid in beschilderd leren jasje

Real curvy brides

Door de jaren heen heb ik al vele curvy bruiden voorzien van een gepersonaliseerd jasje of zelfs kimono (tot 5XL). Meestal stuurt de bruid haar eigen jasje, de kimono's kan ik bestellen in een model met kant, zie hier.

 

Ik laat je enkele plus-size bruiden zien in custom jasjes, stuk voor stuk mooie vrouwen die weten wat ze willen:

er geweldig uitzien op hun trouwdag!

 

Annelies liet Simba schilderen op haar jasje

Beschilderde en bedrukte jasjes bieden een fantastische mogelijkheid om je persoonlijkheid en stijl te laten zien op je grote dag. Deze jasjes zijn meer dan alleen een aanvulling op je trouwjurk; ze zijn kunstwerken op zichzelf. Elk jasje kan worden gepersonaliseerd met ontwerpen, kleuren en motieven die voor jou van betekenis zijn. Heb je een plaatje in gedachten, bespreek het gerust, bijna alles is mogelijk.

Voordelen van gepersonaliseerde jasjes

Uniciteit en Individualiteit

  • Elke bruid is uniek, en je jasje kan dat perfect weerspiegelen. Of je nu kiest voor delicate bloemenpatronen, abstracte kunstwerken, of symbolische afbeeldingen, jouw jasje wordt een verlengstuk van wie je bent.

Creatieve vrijheid

  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Van kleuren die bij je bruiloftsthema passen tot persoonlijke teksten en symbolen, je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

Draagbare herinnering

  • Zoals de foto laat zien kan je het jasje makkelijk na jullie trouwdag doordragen. Het geeft steeds weer dat speciale gevoel. Deze herinnering aan de trouwdag is bijzonder en de reacties zullen dat ook blijven.

Annedien voelde zich vooral zichzelf in het spijkerjasje

Annedien liet ook haar spijkerjasje beschilderen. Met deze speciale touch aan haar spijkerjasje voelde zij zich erg speciaal. 

 

Zo'n jasje breekt de lengte en door een kort getailleerd jasje te pakken kleedt het mooi af.


Jet liet haar trouwkaartje bedrukken op haar spijkerjasje

Bruid Jet liet haar trouwkaartje bedrukken op haar jasje. Ik trok alles over in mijn digitale programma en kon het lettertype downloaden. Zo ontstond een heel mooi terugkerend thema op haar spijkerjasje en sierde het haar look daar op hun Italiaanse bruiloft.


Dorinthe, avontuurlijke bruid op Curaçao

Dorinthe koos het gewei omringd door bloemen als design voor op haar spijkerjasje. The adventure begins is een vaak gekozen tekst, maar je mag iedere tekst opgeven die je wilt. Ook de trouwdatum kan klein ergens geplaats worden.

Je vindt dit ontwerp tussen alle Blue Prints, inmiddels meer dan 60, je vindt ze hier en let op, het zijn twee pagina's! 

curvy bruid in grote maat draagt spijkerjasje op trouwjurk
Foto: Thema fotografie

De spijkerjasjes van AIM your WEDDING in plus size maten

Als je een spijkerjasje koopt bij AIM your WEDDING dan is hij van het merk LTB Jeans. De stofsamenstelling is 98% katoen en 2% elastan en het jasje voelt werkelijk super soepel met een hoog draagcomfort. De maat is te leveren tot XXL.

 

Grote maten spijkerjasjes vind je onder andere bij Mango tot 4XL. 

 

Let op: er mag voor het laten bedrukken GEEN polyester in de stof zitten! Voor het laten beschilderen maakt dit niet uit.

 

contact om vragen te stellen

Nog een aantal prachtige AIM your WEDDING bruiden

jasjes te koop aim your wedding

Koppels in een custom spijkerjack

Voor een aantal koppels mocht AIM your WEDDING hun beider jasje beschilderen, vaak met hun logo of concrete wensen. Mijn lat ligt hoog, dus ieder detail wordt netjes en strak uitgewerkt. Het hoogst haalbare wordt nagestreefd, met als resultaat zeer tevreden klanten.

bruid met grote maat in beschilderd spijkerjasje
Foto: les Draijer

Maud liet twee spijkerjasjes beschilderen met een bijna identiek ontwerp. Het staat hen geweldig goed, zo'n setje spijkerjacks geeft veel verbondenheid.

contaCT ZOEKEN MET AIM YOUR WEDDING

Ook de amsterdamse Mathilde liet twee denimjacks beschilderen met hun trouwlogo. Niet voor hun trouwdag zelf, maar voor de dag en zeg gerust jaren, na hun trouwdag in Italië.

Bruidspaar in custom spijkerjas, eenheid

Bridesquad gehuld in bedrukte spijkerjasjes

 

De Belgische Jana en Tinne lieten maar liefst 8 spijkerjasjes bedrukken, je ziet ze hieronder met hun hele bridesquad, zo bijzonder! En als je nummer 8 zoekt, dan zal ik haar laten zien aan het eind van deze blog.

De mogelijkheden voor de tekst op een jasje

bruid maatje meer heeft spijkerjasje
Foto: Nienke Stegeman

Daniëlle liet ook een spijkerjasje bedrukken en ze was er zo blij mee en trots dat ze haar nieuwe naam kon showen.

 

Wat betreft de tekst merk je al dat je meerdere kanten op kunt:

  1. Mrs + nieuwe achternaam
  2. Quote, je vindt hier voorbeelden of op Pinterest kan  je zoeken naar bijv. love quote
  3. alleen de trouwdatum, deze kan ook in grote Romeinse cijfers
  4. Een stukje uit een songtekst, welke zin zingen jullie vaak mee en betekent veel voor jullie?

Kimono in grote maat

Laatst kwam een hopeloze bruid aankloppen, ze zocht een grotere maat kimono en kon hem nergens vinden. Gelukkig heb ik haar kunnen helpen en meteen een mooie opdruk erop laten maken. Twee vliegen in een klap. De foto's volgen hopelijk nog. De kimono maat gaat tot 5XL en is er in het wit en baby roze. Je vindt ze hier en je leest alles over de kimono's hier.

 

Tips voor jouw trouwreportage

Speciaal voor leuke poses heb ik een A4 gemaakt met 21 posevoorbeelden voor bruiden met een jasje, de Shoot Booster genaamd.

 

De fotograaf is doorgaans gefocust op de voorzijde van de bruid en vergeet nog al eens de achterkant. Als je dit van te voren even doorspreekt en een aantal poses kiest, dan kan de fotograaf dit tijdens de shoot aankaarten en heb je extra leuke foto's voor in je album. De investering voor het jasje doe je niet voor niks!

 

 

Lees deze blog voor de beste tips: BLOG FOTOSHOOT


Samenvatting

 

Voor iedereen die moeite heeft met het vinden van een mooie, persoonlijke aanvulling van haar bruidsoutfit of het nu een jasje, kimono of schoenen zijn, kan bij mij terecht voor de special touch. Van iets heel gewoons maak ik iets extreem unieks.

Het maakt mij niet uit wat je brengt of stuurt (lees hier de kooptips) wij gaan samen voor het bijzondere plaatje. Ik help je graag jouw uitstraling te versterken, want je bent een mooi mens zoals je bent en dat mag iedereen zien!

 

Deze kleine spruit, de 8e van de Belgische bridesquad waar ik het eerder over had had je nog van mij tegoed. Is ze niet schattig de kleine Lena?!

 

Bij bedrukte spijkerjasjes kan ik ieder volgend jasje met veel voordeel aanbieden, want ik juich de bridesquads toe! Mits de ontwerpen nagenoeg hetzelfde zijn.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jou.

De prijzen zijn vanaf €150 (maandaanbieding) tot ...tja wat jij wenst. In het schilderen zit meer tijd dan in het bedrukken, dus daarom is de prijs ook hoger bij beschilderde jasjes, maar.....je hebt een jasje voor het leven, de verf hecht uiterst goed.

Vind hier een overzicht van de prijzen.

 

 

Dank voor je interesse, leg hier contact met mij.

 

Liefs,

Sabrina

 

Veel plezier met het plannen van je perfecte bruidslook

en geniet van elke stap op weg naar je trouwdag!


beschilderd leren jasje in cognac met hertengewei plus-size bruid
plus-size-jasje voor bruid
curvy plus-size bruid jasje leer

Lees vooral ook deze blogs:

blog over details op trouwjasje personaliseren
blog dr. martens beschilderd voor stoere bruid

Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden