· 

Blog #51. Bruiden met een maatje meer in unieke jasjes

Door Sabrina Adriaansen

Voor bruiden met een maatje meer kan het vinden van de perfecte bruidsoutfit een uitdaging zijn. De mode-industrie is vaak gefocust op standaardmaten, waardoor het moeilijk is om iets te vinden dat niet alleen past, maar ook echt bij je persoonlijke stijl past.

 

Vaak krijg ik de vraag van bruiden met een maatje meer of ik ze kan helpen.

 

Aan een jasje kan ik meestal niet helpen. Ik kan spijkerjasjes inkopen tot maat XXL, maar je kunt altijd een eigen jasje sturen, wat zeker het geval is bij (imitatie) leren jasjes.

 

Kimono's kan ik wel inkopen tot 5XL en dat is uitzonderlijk, ik lever ze dan met een persoonlijke bedrukking.

bruid met grote maat in beschilderd spijkerjasje
Foto: les Draijer

Maud liet twee spijkerjasjes beschilderen met een bijna identiek ontwerp. Het staat hen geweldig goed!


Annelies liet Simba schilderen op haar jasje

Beschilderde en bedrukte jasjes bieden een fantastische mogelijkheid om je persoonlijkheid en stijl te laten zien op je grote dag. Deze jasjes zijn meer dan alleen een aanvulling op je trouwjurk; ze zijn kunstwerken op zichzelf. Elk jasje kan worden gepersonaliseerd met ontwerpen, kleuren en motieven die voor jou van betekenis zijn.

Voordelen van gepersonaliseerde jasjes

Uniciteit en Individualiteit

  • Elke bruid is uniek, en je jasje kan dat perfect weerspiegelen. Of je nu kiest voor delicate bloemenpatronen, abstracte kunstwerken, of symbolische afbeeldingen, jouw jasje wordt een verlengstuk van wie je bent.

Creatieve vrijheid

  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Van kleuren die bij je bruiloftsthema passen tot persoonlijke teksten en symbolen, je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

Draagbare herinnering

  • Zoals de foto laat zien kan je het jasje makkelijk na jullie trouwdag doordragen. Het geefts steeds weer dat speciale gevoel. Deze herinnering aan de trouwdag is bijzonder en de reacties zullen dat ook blijven.

Annedien voelde zich fijn in het spijkerjasje

Annedien liet ook haar spijkerjasje beschilderen. Met deze speciale touch aan haar spijkerjasje voelde zij zich erg speciaal. 

 

Zo'n jasje breekt de lengte en door een kort jasje te pakken kleedt het mooi af.


Bruid Jet liet haar trouwkaartje bedrukken op haar jasje. Ik trok alles over en kon het lettertype downloaden. Zo ontstond een heel mooi terugkerend thema op haar spijkerjasje en sierde het haar look daar op hun Italiaanse bruiloft.


Dorinthe op Curacoa

Dorinthe koos het gewei omringd door bloemen als design voor op haar spijkerjasje. The adventure begins is een vaak gekozen tekst en ook met een knipoog  erg leuk.

Nog een aantal prachtige bruiden

Bridesquad gehuld in bedrukte spijkerjasjes

 

De Belgische Jana en Tinne lieten maar liefst 8 spijkerjasjes bedrukken, je ziet ze hieronder met hun hele bridesquad, zo bijzonder! En als je nummer 8 zoekt, dan zal ik haar laten zien aan het eind van deze blog.

De mogelijkheden voor de tekst

bruid maatje meer heeft spijkerjasje
Foto: Nienke Stegeman

Danielle liet ook een spijkerjasje bedrukken en ze was er zo blij mee en trots dat ze haar nieuwe naam kon showen.

 

Wat betreft de tekst merk je al dat je meerdere kanten op kunt:

  1. Mrs + nieuwe achternaam
  2. Quote, je vindt hier voorbeelden of op Pinterest kan  je zoeken naar bijv. lovequote
  3. alleen de trouwdatum, deze kan ook in grote Romeinse cijfers
  4. Een stukje uit een songtekst, welke zin zingen jullie vaak mee en betekent veel voor jullie?

Kimono in grote maat

Laatst kwam een hopeloze bruid aankloppen, ze zocht een grotere maat kimono en kon hem nergens vinden. Gelukkig heb ik haar kunnen helpen en meteen een mooie opdruk erop laten maken. Twee vliegen in een klap. De foto's volgen hopelijk nog. De kimono maat gaat tot 5XL en is er in het wit en babyroze. Je vindt ze hier.

 

Tips voor jouw trouwreportage

Speciaal voor leuke poses heb ik een A4 gemaakt met 21 posevoorbeelden voor bruiden met een jasje, de Shoot Booster gemaamd.

 

De fotograaf is doorgaans gefocust op de voorzijde van de bruid en vergeet nog al eens  de achterkant. Als je dit van te voren serieus doorspreekt en een aantal poses kiest, dan kan de fotograaf dit tijdens de shoot aankaarten en heb je extra leuke foto's voor in je album. De investering voor het jasje doe je niet voor niks!

 

 

Lees deze blog voor de beste tips: BLOG FOTOSHOOT


Samenvatting

 

Voor iedereen die moeite heeft met het vinden van een mooie, persoonlijke aanvulling van haar bruidsoutfit of het nu een jasje, kimono of schoenen zijn, kan bij mij terecht voor de special touch. Van iets heel gewoons maak ik iets extreem unieks.

Het maakt mij niet uit wat je brengt of stuurt (lees hier de kooptips) wij gaansamen  voor het bijzondere plaatje. Ik help je graag jouw uitstraling te versterken, want je bent een mooi mens zoals je bent en dat mag iedereen zien!

 

Deze kleine spruit, de 8e van de Belgische bridesquad waar ik het eerder over had had je nog van mij tegoed. Is ze niet schattig de kleine Lena?!

 

Bij bedrukte spijkerjasjes kan ik ieder volgend jasje met veel voordeel aanbieden, want ik juich de bridesquads toe! Mits de ontwerpen nagenoeg hetzelfde zijn.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jou.

De prijzen zijn vanaf €150 (maandaanbieding) tot ...tja wat jij wenst. In het schilderen zit meer tijd dan in het bedrukken, dus daarom is de prijs ook hoger bij beschilderde jasjes, maar.....je hebt een jasje voor het leven, de verf hecht uiterst goed.

Vind hier een overzicht van de prijzen.

 

 

Dank voor je interesse, leg hier contact met mij.

 

Liefs,

Sabrina

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

AIM YOUR WEDDING

HULP & INFO

CONTACT

aimyourwedding@gmail.com

06-34627065

Volg ons

Zoomgesprek  plannen

 

SPOED

Atelier open op afspraak:

Vlasweel 48

4844 TH Terheijden